Boka bana
Bli medlem

Ordförande Jonas har ordet

Hej GBC:s beachfantaster!

Nu äntligen är hösten här och jag längtar säkert tillsammans med många andra efter att äntligen få sätta fötterna i sanden även inomhus.
För att kort reflektera över sommaren innan vi går över till hösten kan vi ta med oss att arrangemanget av Swedish Beach Tour 2015 på Beach Center var en succé! Vi vill även passa på att tacka alla er funktionärer som ställde upp dessa dagar.

När det gäller framgångarna i sommar kan vi glädjande konstatera att de har varit enastående och att vi i år har tagit ett rejält kliv uppåt i placeringarna. Länge har vi haft bredden, men nu har vi även nått den yttersta toppen i Sverige. Tittar man på den totala medaljligan på SM dominerar vi stort och detta är frukten av en långsiktig, medveten satsning både från klubbens och individens sida.

För att ära de som äras bör kommer vi under första After Beachen fredagen 25/9 att hylla våra SM-medaljörer. Du kommer då ha möjlighet att spela med klubbens stjärnor i vår populära lotturnering och sedan svida om till dansstassen för att svänga de lurviga under Summer Night party. Det finns 120 platser – först till kvarn!

Vecka 44 kommer Beach Festival till Nordstan och i år kommer överskottet att skänkas till människor på flykt. Vill ni vara en del av detta projektet vänligen kontakta Johan Fagerström, johan@gbcbeach.com, all hjälp uppskattas. Sedvanligt spelas även Halloween Cup på helgen samma vecka. Vilka klasser som spelas vilka dagar är ännu inte klart eftersom vi väntar på CEV:s beslut gällande Nevza. Mer info om detta kommer inom kort då vi febrilt jagar en lösning ihop med Svenska Volleybollförbundet.

På juniorsidan kommer vi återigen att hålla i turneringen Stars & Talents där våra lovande juniorer får möjlighet att spela med och lära av någon av våra elitspelare, en dag som vi vet att många juniorer längtar efter.

Ett viktigt datum att hålla reda på är Årsmötet 21/11. Här har du möjlighet att göra din röst hörd och ta del av styrelsen arbete som har pågått under året. Vi söker dessutom nya styrelserepresentanter och om du känner att du vill vara med och påverka/utveckla klubben är detta din stora chans att vara med. Hör av dig till Markus Löveborn som är ordförande i valberedningen om du vill vara en del av att skapa GBC:s framtid! Mejladressen är: valberedningen@gbcbeach.com

Nytt för i höst är att vi i Beach Center har renoverat vår Beach Bar på nedervåningen för att skapa ännu trevligare atmosfär och känsla av att man befinner sig på en strand. Ett stort tack till alla er som varit inblandande i den processen. Samma tema kommer sedan att genomgå hela Beach Center och löpande kommer detta arbete att pågå 2015/2016. Vi har även ett ”stolpprojekt” på gång, där vi kommer att byta ut infästningarna löpande så att alla stolpar i framtiden enkelt går att byta och framför allt kommer att stå rakt.

Som alltid, är det något du undrar över eller vill förbättra är du välkommen att kontakta mig eller någon annan i GBC:s styrelse. Vi ses!

Jonas Liberg
Ordförande GBC
jonas.liberg@gbcbeach.com