Boka bana
Bli medlem

Huvudtränare blir Motionsansvarig

När vi anställde Hulda Rudberg i rollen som ny huvudtränare var det många i klubben som förknippade hennes roll med den som vår tidigare huvudtränare, Martin Appelgren hade. Martin arbetade delvis som stöd till våra tränare men var även ansvarig för uttagning av elitgrupper och tränare för WT Dam. Just ordet ”huvudtränare” blev därför synonymt med Martins roll, vilket gjort att medlemmar, med all rätt, har trott att Hulda haft samma uppdrag. Med anledning av denna förvirring som uppstått kommer vi från och med nu att döpa om Hulda Rudbergs roll till Motionsansvarig istället. Huldas primära roll är att stötta våra motionstränare; dels med att ta reda på vilket stöd/vilka utbildningar de behöver, dels genom att hjälpa dem på plats vid behov och även att stötta dem vid ev. flyttar i grupperna. Då rollen byter namn kommer även mejladressen att byta namn till motionsansvarig@gbcbeach.com

Några månader nu i början av terminen är Hulda iväg på träningsläger i Thailand med sin spelpartner och kommer därför inte att finnas på plats. Hulda kommer tillbaka i början av april igen och självklart finns vi på Kansliet här för att hjälpa till. Om behovet för stöttning på plats finns så kommer vi att bistå med detta på ett eller annat sätt. Hör av er till oss på info@gbcbeach.com om det är något ni undrar över eller något vi kan hjälpa till med. 

Röd tråd i verksamheten
Nu börjar vi få en någorlunda “röd tråd” i verksamheten med stöttning på plats, mer ”hands on”, för våra olika kategorier i verksamheten; junior, motion och elit. 

Junioransvarig: Erica Frischenfeldt
Stöttar våra juniortränare och hjälper till att få bra nivå i grupperna i början av terminen och ev. löpande vid behov.

Motionsansvarig: Hulda Rudberg
Stöttar våra motionstränare och hjälper vid behov till att ta beslut om flyttar mellan grupper i början av terminen. Motionsansvarig ser över behov av utbildning, workshops m.m. för att hålla uppe motivation och kvalitet på vår träningsverksamhet.

Elitansvarig: Elvir Rakovic
Ansvarig tränare för våra högsta grupper på dam- och herrsidan, uttagningar till vårt elitspår samt andra frågor relaterade till elitverksamheten. Ska tillsammans med elitansvarig i styrelsen vara drivande i utvecklingen av elitverksamheten.

Detta arbete blir ett väldigt bra komplement till det administrativa arbetet som ligger bakom klubbens träningar som vi på Kansliet gör “bakom kulisserna” samt det strategiska arbetet som vår styrelse gör ännu mer “bakom kulisserna”.