Boka bana
Bli medlem

HöstKickOff med GBCfamiljen! 15/9

Dags för Höstkickoff för GBCfamiljen!

Boka lördag den 15/9! Då händer det grejer på Beach Center!

Vi kör igång redan kl 15.00 med en liten BEACHTURNERING (obs att du säger till om du inte vill vara med och spela beach så vi vet det vid lagindelningen!). Efter det fortsätter de nu sammansvetsade lagen tävla ihop i en FEMKAMP. Vid 18.30 är en god BUFFÉ uppdukad i baren. Förutom 5-kamp kommer vi ha en repris på talangjakten där vi efterlyser GBCs bästa PARTYTRICK! Damma av dina gamla tricks, sätt ihop en grupp som gör tricks ihop eller bara kom för att peppa och supporta de som bjuder på sina talanger! 😀

Vi kör givetvis också en repris på VITSBATTLE! Förra året var det skojarna Uffe och Björn som battlade och fick publiken att garva. Vilka vill utmana dem i år?!

Detta vill du inte missa! Kom och spela med ett gött gäng, lär känna nya och gamla GBCare, bevittna galenskaperna och var med att kora årets Partytrickmästare och Storskojare, eller ännu hellre – anmäl dig till kamperna!

Kalaset går på 100 kr för både spel och mat. Vill man finns en möjlighet att få det GRATIS då vi skulle behöva lite hjälp att flytta in möbler från Rivieran och kratta sand i Ipanema. Hjälper man till på denna FIXARTIMME mellan 14.00-15.00 så får man kalaset gratis. Samling för genomgång av uppgifter kl 13.45 i Ipanema i så fall.

Anmälan i receptionen senast tisdag 11/9! OBS! Betala när du skriver upp dig, vi gör lag efter anmälningslistan och dyker då folk inte upp för att de ändå inte betalat kommer alltså hela det arbetet behöva göras om på plats och sinka hela evenemanget, vilket är tråkigt för alla.

För anmälan till vitsbattle, tips om vitsare, eller även tips om rolig 5-kampsgren så hör av er till johanna@gbcbeach.com! 😀

TILL FACEBOOK-EVENTET