Boka bana
Bli medlem

HöstKickOff för alla GBC-are lördag 16/9!

Du missar väl inte att boka in lördag 16 september!?! Då kör vi en riktigt rolig kickoff för alla goa GBCare! Det blir beachvolley, 5-kamp och vits-battle* mellan två av beachens största skojare, kom och se vilka det är om du inte redan listat ut det, eller ännu hellre – kom och utmana dem! Inte nog med det – vi ska även utse GBCs bästa/ konstigaste/ knäppaste/ roligaste/ fulaste/ magiskaste  partytrick i en talangjakt. Damma av ditt gamla partytrick eller varför inte träna in ett helt nytt och anmäl dig till tävlingen! En jury bestående av erfarna partyprissar skall imponeras eller chockas. Det spelar ingen roll vad det är för nivå på ditt trick, du vet ju inte juryn gillar. Ha hybris och tro på ditt trick! 🙂 Kan nämna några som kommer finnas som konkurrens – en som skummar av en cola på ett udda sätt, en som separerar whisky och vatten i munnen, en som kan trolla, en som tappar en kroppsdel… Man får även slå sig ihop med andra om man behöver bygga en kroppsljudsorkester tex eller nåt annat. Låt er inte begränsas i er galenskap!

Vi kommer även inviga vår nyrenoverade restaurang som nu matchar vår utsökta mat med sitt utseende! Nu är det verkligen som att åka utomlands när man kommer till Beach Cuisine! Vi käkar en smarrig buffé och kör party all night long. Du får inte missa denna rivstart på en härlig höst!

Anmälan görs i receptionen. Kalaset kostar 100 kr, men vill du få det gratis finns en möjlighet att anmäla sig till en liten fixar-timme där vi tillsammans hjälps åt att plocka in Rivieran och snygga till i Ipanema. Fixare kommer 15.30 och sen drar vi igång vid 16.30 med en samling för kickoffen. Sista anmälan är torsdag 14/9 men observera att vi har en maxgräns på 80 personer då vi inte får plats fler i restaurangen, så det är först till kvarn. Betalning görs vid anmälan.

För att se vilka andra som kommer eller för att hetsa varandra inför talangjakten så kan du gå till facebookeventet.

* Du har kanske sett det på Facebook – två lustigkurrar drar skämt för varandra och målet är att få den andra att skratta och att själv låta bli. Har du en arsenal av skämt det inte går att inte skratta åt bör du anmäla dig till att utmana våra skojare!