Boka bana
Bli medlem

Höstens träningar – Anmälan öppen!

Nu finns höstens träningar uppe för anmälan på hemsidan.

Det mesta är sig likt men det finns några nyheter för hösten, läs nedan. Notera också att några seriespelsgrupper har fått nya preliminära dagar/tider för hösten. Mer information om detta finns under Seriespel HT18 -> Upplägg.

WT-grupp/Elitserien
Nyhet för hösten är att WT-grupperna kommer att tas ut på helår istället för per termin. För att lösa problemet med att våra topplag i klubben reser mycket, så att vi kan fortsätta att ha med dem i seriespelet, kommer vi till hösten att införa en dispens för WT-grupperna. Mer information om detta kommer inom kort och finns då att läsa under seriespelsanmälan.

Juniorer
Ytterligare en nyhet är att Juniorerna kommer att få en ny indelning, vilket innebär nya träningsdagar för vissa. Istället för att dela upp killar och tjejer för sig så kommer vi att dela upp grupperna efter ålder. Mixade grupper (upp till ca. 12 år) tränar samma dagar och flick- och pojkgrupper (från ca. 13 år) tränar samma dagar. Läs mer under Juniorträning HT18.

Efteranmälan
Från och med HT18 inför vi en administrativ avgift om 200 kr för efteranmälningar till seniorgrupper för att öka antalet anmälningar som kommer in i tid. Idag lägger vi ner orimligt mycket tid på att hjälpa medlemmar som glömt att anmäla sig.

Extraträning dagtid vardagar
Under våren har vi haft några träningsgrupper som tränat extra på dagtid. Om ni är ett gäng som är sugna på att köra extraträning på dagtid, hör av er till info@gbcbeach.com så ska vi se vad vi kan lösa.

Läs mer och anmäl dig till Höstens träningar HÄR 

Nu önskar vi er en riktigt go sommar!

 

/GBC