Boka bana
Bli medlem

HALLOWEEN CUP, NEVZA & FEST

Nedräkningen har börjat till en av årets största händelser på Beach Center!

Som vi längtat till att få genomföra en klassisk HALLOWEEN CUP med allt vad den ska innehålla;
– Rankinggrundande turneringar för alla, över 3 dagar.
– Och i år blir det back to normal – vi arrangerar i samma veva en Internationell Elitturnering i form av NEVZA, Nordeuropeiska mästerskapen.
– En av höjdpunkterna som vi alltid längtar till är HALLOWEEN-PARTYT på lördag kväll, där vi kollar challengerfinaler samtidigt som vi spökar ut oss, äter taco-buffé, och i år festar vi till det till DJ Tinas toner.

Turneringarna brukar bli knôôôkfulla så in och anmäl er pronto! Denna helg brukar locka till sig spelare från hela landet, samt grannländerna (förutom de som såklart kommer från ännu längre bort pga NEVZAn), och de brukar vara väl förberedda för utklädnad och klackarna i taket på lördagens party. Vilka är det som kör grymmaste outfitsen och peppen i år? Norrmännen brukar briljera! Malmö har visat sig på riktigt styva linan när det gäller att komma taggade för halloweenfest. Och till vår glädje brukar #gbcfamiljen också gå all in! Vilka är det som tar hem priset för bästa outfit i år?

Som vanligt när klubben arrangerar elitturneringar så behöver vi DIN INSATS! Kan du vara med som funktionär några timmar under NEVZAN, så kan vi göra ännu ett event att vara stolta över. Fyll i FORMULÄRET så snart som möjligt så vi vet att du är intresserad av att vara med! Detta är en superviktig del för att vi ska kunna genomföra dessa arrangemang, som är ovärderliga för våra elitspelare som här får möjlighet att visa upp sig och sparras mot internationellt motstånd, samtidigt som vi andra dödliga får underhållning på TOPPNIVÅ, och klubben får visa upp sin fina hall för nya besökare. 😀