Boka bana
Bli medlem

Göteborg Beachvolley Club söker personal

Verksamheten expanderar och vi söker nu två-tre personer som vill bli en del av personalteamet som driver vår klubbverksamhet framåt och uppåt.

_MG_8962 _MG_6655

 

 

 

 

 

Göteborg Beachvolley Club med över 1200 medlemmar är Sveriges största beachvolleyförening. Med anläggningen Beach Center på Kviberg i Göteborg driver klubben världens största beachvolleyhall med 16 banor inomhus och 6 banor utomhus. Anläggningen drivs av VD och personal i det av föreningen helägda bolaget Ipanema Beach AB.

Verksamheten expanderar och vi söker nu två-tre personer som vill bli en del av personalteamet som driver vår klubbverksamhet framåt och uppåt.

Vi har behov att täcka flera olika arbetsområden och beroende på vem/vilka vi finner samt storlek av tjänst är vi flexibla med rollfördelningen. Därför kan en tjänst bli hel- eller deltid eller timanställning.

 

Administration och projektledning

Med det stora antalet medlemmar som föreningen har är en av våra centrala funktioner den klubbadministrativa delen. Det är ett viktigt område som kräver ordning och reda för att verksamheten ska fungera. Det är också en del av vårt ansikte utåt då det ingår kommunikation med medlemmar, företag och organisationer.

Arbetet innebär administration kring klubbens aktiviteter såsom tävlingar, träningar, medlemskontakter, utbildningar, skolverksamhet, bidragshantering mm. Vissa uppgifter innebär kontakt och samarbete med Svenska Volleybollförbundet, SISU och andra organisationer.

Vi ser att du är en noggrann och strukturerad person med sinne för detaljer och som gillar att ta kontakt med och möta människor. Du behöver kunna anpassa dig till ett stundtals högt arbetstempo med många bollar i luften samtidigt.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom projektledning samt behärskar både svenska och engelska.

 

Träningsansvar

GBC arbetar kontinuerligt med att öka kvalitén i träningsverksamheten för att stötta tränare och spelares utveckling på både motionärs- och elitnivå, från juniorer till seniorer. Vi ser att en person med träningsansvar spelar en viktig roll i detta arbete för att skapa struktur och långsiktighet.

Denna roll har till uppgift att kvalitétssäkra tränings- och kompetensutveckling samt tillsätta tränare och skapa gruppindelningar på olika nivåer inklusive elitsatsning.

Vi ser att du är en person med gedigen erfarenhet inom beachvolley både som spelare och tränare. Du kan se spelarens olika förmågor och potential. Du tycker om att vara tränare, vara synlig och kommunikativ i verksamheten och har lätt för att skapa förtroende hos medlemmar. Vi ser gärna att du behärskar både svenska och engelska.

 

Kvalificerad tränare dam-elit

GBC har glädjen att vara i uppstartsfas för att göra motsvarande träningssatsning på damsidan som förra året startades upp på herrsidan när det gäller en så kallad WT-grupp som har World Tour i sikte. För detta behöver vi en kvalificerad tränare som vill engagera sig i spelarnas utveckling och kan skapa det förtroende och de förutsättningar som krävs.

Beroende på arbetsfördelning och storlek av tjänst kan tränare för dam-elit kombineras med andra arbetsuppgifter inom GBC.

 

Ansökan och frågor

Tidpunkt för start, omfattning och lön enligt överenskommelse.

För frågor kring rollerna kontakta VD Ulf Norman 0708-475282 uffe@gbcbeach.com eller GBC Ordförande Anneli Friborg 0733-513936 anneli.friborg@gbcbeach.com.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till uffe@gbcbeach.com och beskriv vilken eller vilka roller du är intresserad av samt hur mycket tid du har till förfogande och från när. Notera att ansökningstiden är kort så skicka din ansökan snarast men senast 2016-07-01. Urval kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan!