Boka bana
Bli medlem

GBC:are på topp även denna helgen!

Det svänger i toppen från en helg till en annan, precis som det ska vara. Roligt att det inte är samma lag som står som överlägsna vinnare varje helg – då blir varje tävling öppen och spännande!

Denna helgen var det Stefan Andreassons tur att kliva högst upp på pallen tillsammans med Anton Andersson från Svedala VBK. Bronspengen tog Martin Appelgren/Alexander Herrmann och på damsidan fixade vi en silverpeng genom Sara Malmström/Anna Rydenberg och en bronspeng genom Klara Ribom i par med Felicia Granberg, IKSU.

                                  Foto: swedishbeachtour.se

Stefan berättar så här om helgen:
Vi pratade mycket men försökte kanske inte sätta några fasta resultatmål, eller vad man ska säga, utan ta varje match för sig. Men vi sa att om vi kom till semifinal hade vi varit väldigt, väldigt nöjda så det var väl målet. Helgen kändes väldigt bra och allting bara rullade på. Även när vi inte spelade på topp kändes det ändå som att vi var väldigt duktiga på att hjälpa varandra och få fram det bästa ur varandra. Det var mycket känslor där efter vinsten, jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Blev en rätt personlig grej för mig jag började liksom gråta precis efter att vi vann.

Vi har jobbat och tränar väldigt mycket under året så är ju en skön känsla att någonstans få ”betalt” för allt det slit man lagt ner. Vi har pratat mycket efter varje turnering som gått och alltid försökt ta med oss läxan så på samma sätt nu är vi självklart väldigt glada över resultatet men det är ju också ett steg i processen så det finns många saker vi tar med oss som vi ska fortsätta att jobba på.

 

Här hittar du alla helgens resultat:
https://www.swedishbeachtour.se/resultat-2021/

Helgen som kommer är det uppehåll för Midsommar, men v. 26 tuffar touren vidare till Åhus för Slow Down Beachvolleyfestival 1-3 juli.