Boka bana
Bli medlem

GBC-tränare blir Beach-PT

Vill du komplettera din träning och utveckla ditt spel och/eller teknik? Då är Beach-PT ett bra alternativ. Med en Beach-PT kan du och dina vänner ta hjälp av duktiga coacher och träna på era egna villkor.

Den tidigare produkten “GBC-tränare” utgår och blir istället Beach-PT som kan bokas av alla – både medlemmar och icke-medlemmar. Beach-PT är en tjänst som erbjuds av, och bokas i Beach Center.

Mer information och bokning finns numera på Beach Centers hemsida

 

FAQ

Vad är Beach-PT?
Beach-PT är synonymt med privattränare. Att boka in en Beach-PT är ett bra sätt att komplettera er träning för utveckling av ert spel och teknik på era egna villkor.

Vad är skillnaden från GBC-tränare?
Beach-PT är en tjänst som erbjuds av Beach Center och kan bokas in av alla till skillnad från GBC-tränare som enbart kunde bokas av GBC-medlemmar. Beach-PT har ett fast pris beroende på vilken tid och dag ni bokar till skillnad från GBC-tränare som betalades per person.

Hur bokar vi in en Beach-PT?
1. Kolla på hemsidan vilka Beach-PTs som är bokningsbara aktuell termin.
2. Ta kontakt med den Beach-PT ni vill ha och kom överens om en dag och tid.
3. Boka in produkten Beach-PT på bokningssidan.

Vem kan vi boka in som Beach-PT?
Ni kan välja mellan samtliga tränare som finns i listan över aktuella Beach-Pts aktuell termin.

Vad händer om tränaren vi bokat in får förhinder?
Om tränaren får förhinder är det upp till er som grupp att antingen avboka tiden eller hitta en annan Beach-PT som kan coacha er samma tid.

Hur görs betalningen?
Beach-PT har ett fast pris beroende på vilken dag och tid ni bokar. Ni kan antingen förbetala träningen vid bokningstillfället på webben (billigast) eller boka banan för 0 kr på webben och betala på plats i receptionen (dyrare). För båda alternativen görs en betalning för hela sällskapet. Vi rekommenderar sen att ni gör upp betalningen sinsemellan med Swish. Detta gör du som betalat bokningen enkelt genom att skicka en betalningsförfrågan via Swish-appen till dina vänner som ska betala sin del.

Varför ska jag boka och betala på webben när jag kan betala på plats i receptionen?
Genom att förbetala träningen på webben vid bokningstillfället betalar ni ett lägre pris. Ni slipper då också stå i kö till receptionen innan er träning.

Varför är det olika priser på webben och på plats i receptionen?
Detta för att styra medlemmar och kunder till att betala tjänsten i förväg. Vi tror att detta kommer att leda till mindre kö i receptionen och därmed underlätta för både medlemmar, kunder och personal.

Vad gäller för avbokningsregler?
Full återbetalning fram till 16.00 dagen innan. Därefter 200 kr/tim i avbokningsavgift.

Hur avbokar jag och får tillbaka pengarna?
Maila din avbokning till info@beachcenter.se. Är det mindre än två dygn till bokningen är det bra om du också ringer in till receptionen på 031-47 52 82. En debiterad bokning kan du ännu inte avboka på egen hand via webben.

Hur lång tid tar det innan jag får pengarna återbetalda?
1-3 arbetsdagar beroende på vilken bank man har.

Vem ansvarar för bokningen?
Bokaren är ansvarig för att bokningen betalas eller avbokas i tid. Vid No Show eller sen avbokning debiteras banan 200 kr/tim.

 

För frågor och funderingar som inte besvaras ovan, kontakta info@beachcenter.se alternativt ring 0733 28 19 04.