Boka bana
Bli medlem

Fredagsmys och Fixardag!

Som ingen kan ha missat så har våren äntligen kommit och med den lusten att flytta ut och spela på vår riviera! Två nät är uppe men visst vill vi ha alla 6 planer, uppluckrad och mjuk sand, tillsnyggat och fräscht innan maj månad är här?! För att göra det möjligt behöver vi vara så många som möjligt som hjälps åt med detta på FIXARDAGEN som i år blir lördag den 28 april, samma dag som den sista lördagsträningen för våren hålls. Vi drar igång 11.30, med en kopp kaffe å snackar ihop arbetslagen och upplägget. De som haft träning kan ansluta när de är färdiga och är man smart har man med sig lite lunch eller mellis för att ladda upp energinivåerna. Vi grillar burgare när vi fixat klart, och sen blir det lotturnering för alla som varit med och huggt i! En himla rolig dag med #gbcfamiljen helt enkelt! 😀

Anmälan: Via mejl till info@gbcbeach.com, senast onsdag 25/4Vi behöver ha in era anmälningar för att kunna lösa mat till alla, och glöm inte nämna eventuell specialkost!

 

Redan nästa fredag, 20 april, kl 17.45 kör vi andra tappningen av FREDAGSMYS med GBCfamiljen! Missa inte detta tillfälle att spela rolig 4-mannaturnering, där du kan anmäla dig med en partner om du vill att ni får spela ihop (sen sätts dessa par ihop till lag om 4). Efter turneringen inviger vi vårt superfina nya uterum med lite roliga lekar och gött häng! Förhoppningsvis hittar även grillen ut så vi kan premiärgrilla lite korv. Vi har bara plats för 48 personer så snabba dig med att anmäla dig! Listan ligger i receptionen. Endast 80 kr/person! Gå med i facebookgruppen gbcfamiljen NU så du inte missar kommande fredagsmys och skojigheter!

Låt oss välkomna sommarsäsongen ihop! <3