Boka bana
Bli medlem

Extraknäck – turneringsledare

Vi får fler och fler som hittar vår sport och även fler och fler som börjar tävla! Vansinnigt roligt! Vi behöver nu lite hjälp och stöd av dig som skulle tycka att det är kul att hålla i turneringar. Det innebär självklart inte att du måste sluta spela turneringar själv, men just den/de turneringar du håller i kommer du inte att kunna spela. Om det blir några stycken som hjälper till så kan vi få en bra rull på det.

Arbetet innebär följande:

* Du ”äger” turneringen, dvs. det ligger i ditt intresse att det kommer så många som möjligt till turneringen, så du får marknadsföra eventet.

* Du får hjälp med förarbetet (av driftansvarig på plats) i programmet ”Cupassist” som används, men du sitter med och försöker lära dig hur det funkar.
* Under dagen använder du programmet ovan för att knappa in resultat osv.

* Du avslutar turneringen; Prisutdelning, foto, facebook, rapporterar slutresultat i Cupassist, plockar undan turneringsmaterial.

Mer information om exakt vad du ska göra får du vid din första turnering.

Från start till slut tar en turnering ca. 5-8 timmar, beroende på antal lag och hur effektiva spelarna är. Själva den effektiva arbetstiden är ca. 2-4 timmar, vilket innebär att du kan hinna med att göra annat också under dagen du jobbar. Du kan t.ex. hinna med att plugga, planera din träningsvecka, socialisera med medlemmar osv. Enda förbehållet är att du ska kunna avbryta det du håller på med om du behövs för turneringen.

Ersättning beroende på antal lag (totalt för båda klasser):
16 lag: 700 kr
24 lag: 800 kr
32 lag: 900 kr

Följande turneringar är än så länge inbokade och lediga för våren:
20/2 – Open Svart
21/2 – Challenger
5/3 – Open Svart
24/4 – Open Svart

Om du är intresserad av att hålla i turneringar, skicka en intresseanmälan till info@gbcbeach.com. Skriv gärna med lite kort om dig själv, varför du vill hålla i turneringar och vilka turneringar du skulle kunna hjälpa till.

Tack på förhand!

 

/GBC