Boka bana
Bli medlem

Domarutbildning och tränarutbildning steg 2

Du missar väl inte chansen att anmäla dig till domarutbildningen 24-25 november hos oss? Den ger dig licens så du får vara förstedomare på stora tävlingar, både här hos oss men även på andra orter. Du får väldigt  bra kunskap i spelregler och vad som gäller på och runt planen, något du även har användning av som spelare. Vi erbjuder våra medlemmar 6 stycken gratisplatser till denna utbildning, företräde ges till de som vill jobba som domare, men annars är det först till kvarn som gäller. Sista anmälan 19/11.
Anmäl dig här!

Vi har även några få platser kvar till tränarutbildning steg 2 nästa helg, 28-29 oktober. Anmälan senast nu på söndag 22/10!
Anmäl dig här!

OBS! Efter du anmält dig via länken på förbundets sida – kom ihåg att skicka en kopia på den bekräftelse du får till info@gbcbeach.com om du vill få en gratisplats (vi vet inte vilka som anmält sig och i vilken ordning annars).  Detta gäller alltid på våra utbildningar då vi erbjuder gratisplatser. Missar du det kan vi tyvärr inte garantera en gratisplats även om du anmält dig först.