Boka bana
Bli medlem

Detta gäller sista 5-veckorsperioden

Snart startar sista 5-veckorsperioden (10/5) som innebär en del förändringar både i tid och plats för vissa grupper. Läs igenom nedanstående information om du är med Seriespel/Träningsgrupp VT-21.

Seriespel/träningsgrupper

Seriespel Elit, 1, 2 och 3 spelar också utomhus sista 5 veckorna. Alla seriespelsgruppers tider för omgång 4 är uppdaterade under Seriespel -> Seriespelstider och nedan ser ni de nya tiderna/banorna för grupper som fått ändrade tider. Samma tid/bana gäller för dam och herr. OBS! Även om din grupp inte nämns nedan – kolla så att du inte fått en ny bana för din träningsgrupp sista 5 veckorna.

Nya seriespelstider/banor:
Elitserien 18.00-19.30, bana 1-3 utomhus
Serie 1 19.30-21.00, bana 1-3 utomhus
Serie 2 18.00-19.30, bana 4-6 utomhus
Serie 3 19.30-21.00, bana 4-6 utomhus
Serie 5A 19.30-21.00, bana 14-16
Serie 5B 19.30-21.00, bana 11-13

WT, Elit och Utmanare tränar samma tider som innan, men på nya banor utomhus. Vi kommer att sätta upp ett nytt schema för de 5 sista veckorna på tavlan i Ipanema, men redan nu kan ni se schemat på hemsidan. Sista lördagsträningen är 15/5 och därför finns inte lördagarna med på det nya schemat, men ni tränar alltså även 15/5. OBS! Även om din grupp inte nämns ovan – kolla i schemat så att du vet vilken bana du ska träna på sista 5 veckorna.

Övriga träningsgrupper får lov att flytta ut sin träning tidigast 1 timme innan träningens start genom att kontakta receptionen för att se om det finns lediga banor och då flytta bokningen till en utomhusbana. Vi gör inga permanenta flyttar av några andra grupper än de som nämns ovan.

Till schemat för  sista 5-veckorsperioden

Detta gäller när man tränar utomhus

Ni som tränar utomhus måste se till så att bollarna kommer ut inför er träning och att de samlas ihop och ställs in efter er träning. Självklart får ni lämna över bollarna till en grupp som kommer efter er (ihopsamlade och klara), men då måste tränaren för den gruppen vara ansvarig för att bollarna samlas ihop och ställs in efter träningspasset.

Det finns några krattor/rakor utomhus nu, ni behöver alltså inte ta in alla. Men tar ni ut fler än så, ställ tillbaka några inomhus eftersom de flesta fortfarande spelar/tränar inomhus.

OBS! Skjuter ni ut några bollar utanför staketet så måste dessa hämtas in direkt, så att de inte glöms av (tänk på att varje bortskjuten boll kostar klubben över 500 kr!) 

Att göra efter träningen: 
* Samla ihop bollarna och ställ in dem
* Hämta bollar utanför staketet
* Kratta banan
* Ta in spikepallar och annat material och ställ tillbaka under trappan i Ipa

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom denna information.

Nu välkomnar vi den riktiga våren! 🙂
/GBC