Boka bana
Bli medlem

Deep dives – teknisk djupdykning

Under maj månad kommer vi att testa ett nytt koncept, nämligen ”Deep dives”, utomhus för att få lite försmak på sommar. På dessa träningspass kommer vi att göra en teknisk djupdykning på ett utvalt tema som kommuniceras i samband med anmälan. Dessa träningar kommer du att kunna anmäla dig till vecka för vecka och träningen kommer nu under våren att vara uppdelad i två olika nivåer. Nu under våren har vi ett billigt uppstartspris på dessa träningar, nämligen 140 kr – passa på!

Första omgången ”Deep-dives” blir onsdag 3/5 kl. 18.00-19.30 / 19.30-21.00, ansvariga tränare för dessa pass är Elin Westin och Talar Kirkor och temat är anfall. Vi kommer inom kort även att publicera kommande träningar, men anmälan släpps bara en vecka i förväg (utom första passet som man kan anmäla sig till redan nu!).

Det finns två nivåer VT23: 

Nivå: SBT 3* (fd. Challenger)
Du har spelat minst tre SBT 3* (fd. Challenger) samma säsong och du går nästan alltid vidare från gruppspel.

Nivå: SBT 2* (fd. Open Svart)
Du går generellt vidare från gruppspel i SBT 2* (fd. Open Svart).

Dagar, tränare och tema
Träningarna äger rum på onsdagar (18.00-19.30 / 19.30-21.00) och träningen är utomhus. De flesta eller alla träningarna under VT23 kommer att vara mixade. Tränarna för dessa pass är några av våra bästa tränare i klubben.

Vid anmälan för varje träningspass kommuniceras vad som gäller – vem som är tränare, vilket tema som gäller för träningen osv.

TILL ANMÄLAN