Boka bana
Bli medlem

Beach Royals 2024 – Kings & Queens har korats!

Årets Beach Royals är över för den här gången och vilken fest det blev! Vi vill självklart tacka alla spelare som stod för den utomordentliga underhållningen, men vi vill definitivt också tacka våra eminenta funktionärer, vår fina speaker och alla fina medlemmar, nära och kära som tog sig hit för att heja, tjoa och skapa go stämning kvällen igenom. TACK!

Mega-Grattis till våra vinnare Valdemar Orrbeck/Simon Bohman och Elin Westin/Victoria Sahlberg som kammade hem vinstpengen och korades till årets KINGS and QUEENS!

Det var med nöd och näppe som Elin/Victoria tog sig vidare omgång efter omgång, men i finalen visade de vart skåpet skulle stå. Med 14 poäng slog de tvåan Sara Malmström/Hulda Rudbergs 11 poäng och på tredje plats hittar vi Kaisa Wallin/Talar Kirkor (2 poäng) som för tredje året i rad var i final. Det lustiga i sammanhanget är att Elin flög in som något av en joker i leken när Anna Rydenberg blev sjuk i veckan – snacka om inhopp!

Även på herrsidan var det en uppstickare satte på sig kronan, i alla fall en av spelarna i laget. Vi snackar om sjuttonårige talangen Valdemar Orrbeck som krokade arm med numera tvåfaldige Royals-vinnaren Simon Bohman. Laget spelade stabilt hela vägen igenom och hade aldrig riktigt kniven på strupen. Första rundan kom de tvåa och sedan vann de resterande rundor, vissa jämnare än andra. I finalen kammade de hem 13 poäng mot tvåan Stefan Andreasson/Anton Anderssons 9 poäng och på tredje plats kom Alexander Herrmann/Martin Appelgren med 5 poäng.

Nedan ser ni alla de första grupperna i Beach Royals, överst dam- och herrgrupp A och underst grupp B.

Vi ser redan fram emot nästa års event, hoppas vi ses då också.

#beachroyals2024