Boka bana
Bli medlem

Beach Center 5-star 10-11/7

Efter flera veckor med fullt ös för våra elitspelare på SBT-touren är det nu snart dags för klubbens egen tävling – Beach Center 5-star 10-11 juli. Det blir en tävling med 16 damlag och 16 herrlag som spelas över två dagar med Sveriges absoluta toppelit. Med lättade restriktioner ser vi nu fram emot att få ta emot er som publik på vår kokande arena!

Vad sägs om att följa någon av våra tidigare vinnare Martin Appelgren/Alexander HerrmannSara Malmström/Anna RydenbergSimon Bohman/Joel Andersson (Norsjö VBK) eller Stefan Andreasson/Anton Andersson (Svedala VBK)? Eller vill du kanske heja på någon annan av alla GBC:are som är med i tävlingen? GBC har totalt med 27 spelare (12 damer och 15 herrar) i tävlingen i Göteborg. Eller är du kanske nyfiken på att se storstjärnan Isabelle Haak i par med sin syster Anna Haak? Oavsett vem du hejar på – boka upp i 10-11 juli kalendern, för då blir det åka av!

Funktionärer
För att få tävlingen att fungera så behöver vi självklart funktionärer! Kan du bidra med att sitta i sekretariat någon/några matcher? Kan du tänka dig att rulla boll på Center Court? Finns det något mer du kan bidra med för att göra vår tävling till den bästa i sommar?

Hör av dig till oss:
info@gbcbeach.com 

Hoppas att vi ses vecka 27!

>>> Till Officiell tävlingssida