Boka bana
Bli medlem

Är du nyfiken på att vara med i styrelsen?

Har du tankar och åsikter om klubbens verksamhet? Är du intresserad av att engagera dig i klubben?

Vi i valberedningen som består av Fredrik Olofsson, Josefine Tivefälth och Alexander Herrmann är i full fart med att leta upp kandidater till olika roller i styrelsen inför nästa år. Dessa väljs och tillsätts på årsmötet den 18:e november. Man kan väljas in på 1 eller 2 år.

Styrelsen i sin helhet jobbar med ständig utveckling av klubben och är till för att lyssna in och driva medlemmarnas intressen i en långsiktigt fungerande verksamhet. Hela styrelsen möts ca 10 ggr per år.

 

En kort presentation av alla roller i styrelsen:

Ordförande: Leder styrelsens arbete och är ett ansikte utåt för klubben.

Sekreterare: Håller ordning och reda på protokoll och jobbar med vidareutveckling av kommunikationen framförallt mellan klubben och medlemmar.

Kassör: Driver och ser till det ekonomiska perspektivet i alla de frågor som berör klubbens ekonomi.

Eventansvarig: Driver frågor kring event såsom vidareutveckling av medlemsevent (After Beach, Rookie Cup osv.) och även de stora turneringarna Swedish Beach Tour, Nevza, CEV.

Tränings/Tränare/Utbildningsansvarig: Driver frågor om klubbens träningsverksamhet.

Elitansvarig: Ansvarar för och driver klubbens verksamhet för satsande spelare.

Junioransvarig: Ansvarar för och driver klubbens verksamhet för  juniorer.

Hallansvarig: Driver utvecklingsfrågor som berör klubbens anläggning.

Suppleant: Ersättare som ej har eget ansvarsområde men som kan gå in och stötta upp vid behov. Är med på alla möten och delaktig i diskussioner.

Mer information om styrelsen och vilka medlemmar den har idag hittar du här på hemsidan under KLUBBEN.

Allt arbete sker i samarbete med personal som är anställda för att jobba med klubbadministration, tävlingar etc. samt driva anläggningen Beach Center som klubben äger. Det gör att det finns mycket kraft och möjligheter att göra saker i föreningen!

Som styrelsemedlem lär du dig om klubben och dess verksamhet, hur en förening och ett företag fungerar på insidan och har du inte erfarenhet av styrelsearbete innan så lär du dig på vägen. Det är ditt engagemang för klubbens bästa som klubben behöver!

Är du nyfiken och vill veta mer? Känner du någon som kan passa för en roll? Kontakta oss i Valberedningen genom att maila valberedningen@gbcbeach.com, ring eller prata med någon av oss i hallen eller leta upp oss via Facebook.

Hoppas vi hörs!

Valberedningen
Fredrik Olofsson, 0702-927571
Josefine Tivefälth, tivefalth@live.se
Alexander Herrmann, alexander.herrmann@hotmail.se