Boka bana
Bli medlem

Appelgren/Herrmann kvalar i Ljubljana

Medans vi i Göteborg skyr regnskurar laddar Martin Appelgren och Alexander Herrmann upp i ett 32-gradigt Ljubljana inför turneringens första kvalmatch i World Tour 1-star.  Bland kvallagen är GBC-killarna det högst rankade laget men trots det så är de ödmjuka inför den första matchen som spelas mot de två unga och lovande holländarna Leon Luini / Thijs Nijeboer.

– Vi är laddade för spel här i Ljubljana. Förberedelserna är gjorda och vi möter ett ungt bra lag från Holland som är rankade lägre än vad de borde vara. Så trots att vi är seed ett i kvalet så kommer det krävas en riktigt bra match för att komma vidare, säger Martin.

Martin och Alexander är i bra form och uppvärmda med 5 vs 6 tourtävlingar i ryggen på den svenska beachtouren där de bl.a. spelade till sig första platsen i Habo Masters. Inte minst har de med sig en färsk 9de-placering från World Tour 2-star som spelades i Rubavu i Afrika där de spelade för två veckor sedan.

Chanserna för killarna att komma långt i turneringen är goda och vi håller tummar och tår för deras framgång i dagens kvalmatcher och förhoppningsvis även i huvudturneringen.

Första kvalmatchen:
29/7 – 12.30 (svensk tid)
M.Appelgren/A.Herrmann (SWE) – L.Luini / T.Nijeboer (NED)

Det finns risk för förseningar då det är ett tight spelschema.

Livestream kommer att finnas på Team GBCs Facebooksida.
Följ matcher och resultat HÄR
Glöm inte heller att följa Team GBC på Instagram och Facebook för löpande uppdateringar.

Foto: Robert Boman