Boka bana
Bli medlem

Arkiv för oktober, 2019

Startlistor Halloween Cup

Nu är alla startlistor för Halloween Cup publicerade på hemsidan. Det är fantastiskt många lag anmälda och tyvärr innebär det att alla inte kommer att få spela. I det flesta klasser gäller principen om först till kvarn, så kolla noga så att ni faktiskt är med på startlistan.

När vi bytte till det nya anmälningssystemet så öppnade detta också upp för att tydligare visa startlistorna. Från och med nu ligger startlistorna för GBC:s turneringar alltid på anmälningssidan som en egen när startlistan är klar.

VIKTIGT!
Alla reserver uppmanas att finnas tillgängliga på telefon. Skulle vi får något avhopp kommer vi att ringa lagen i ordning, men får vi inte tag i lag nummer 1 så måste vi ringa vidare. Skulle något lag inte dyka upp till samlingen så kommer vi inte att kunna ta in lag som finns på plats, utan detta lag blir i så fall struket. 

Om ni av någon anledning inte kan spela – hör av er till oss snarast. Detta gäller också om ni inte vill stå kvar på reservlistan. Detta underlättar för både oss som arrangör och alla spelare i turneringen.


Startlistorna hittar du här: 

Halloween Cup 1-3/11

 

/GBC

 

 

Påminnelse om betalning Halloween Cup

Här kommer en kort men naggande god påminnelse om att betala era anmälningar till Halloween Cup om ni ska spela. Det är väldigt högt tryck på anmälningar i alla klasser och lag som inte har betalt kommer direkt att åka ner på reservlistan. Om du är osäker på om ni kommer med eller inte så rekommenderar vi skarpt att ni ändå betalar. Självklart sätter vi tillbaka pengarna om ni inte kommer med i turneringen.

Om du har anmält dig till flera klasser men bestämt dig för att bara spela den ena -> avanmäl er till den klass ni inte ska spela. Om du inte lyckas med avanmälan, kontakta oss på info@gbcbeach.com så att vi vet vilka som ska spela och inte.

Om du trots allt står på reservlistan så bör du ha din telefon i allra högsta hugg på om du vill få möjlighet att spela om vi får avhopp. Vi kommer att ringa in reserverna i ordning och svarar man inte så blir vi tvungna att ringa vidare till nästa lag på tur.

TACK! Vi ses i helgen! 🙂

 

/GBC

Höstens träningsuppehåll – endast 2-3/11

Här kommer en liten påminnelse om höstens träningsuppehåll.

Träningsuppehåll under terminen:

  • 2-3/11 – P.g.a. Halloween Cup

Det är alltså inte träningsuppehåll under höstlovet i övrigt på vardagarna, utan alla grupper (både juniorer och seniorer) tränar på som vanligt v. 44.

Ha en härlig vecka!

 

/GBC

Problem med anmälan till turnering?

Vi har fått in många mejl om att lag inte kan anmäla sig till turneringar, men det är inget fel – man kan anmäla sig.

Av någon anledning så kunde man från början inte bara välja klubb i listan utan också lägga till en egen förening (vilket gör att man inte kan gå vidare sen). Vi kan inte få bort dessa felaktiga klubbar och vi har felanmält problemet. Vid anmälan måste du välja: ”Göteborg BC – västsvenska volleybollförbundet” om du är licensierad för GBC för att du ska komma vidare från föreningssteget och sedan kunna välja klass och spelare i laget. Här kommer en fantastiskt suddig bild, men förhoppningsvis ser ni vad vi menar.

Hoppas att detta underlättar och att de felaktiga föreningarna kan tas bort inom kort.

 

/GBC

GBC goes vegetarian

Då vi som förening vill ligga i framkant och bidra till en mer hållbar framtid tar vi nu ett steg i den riktningen genom att göra våra turneringslådor som vi bjuder på vegetariska. Större event som klubben arrangerar (Årsmötet och Klubbmästerskapen för att nämna några) kommer också att vara vegetariska framöver. Du som har någon typ av allergi eller annan specialkost hör fortfarande av dig som vanligt via mejl innan sista anmälan till turneringen.

Startskottet med vegetarisk turneringsmat blir Halloween Cup 1-3/11. Nu hoppas vi på en positiv respons på detta ställningstagande! Hjälps gärna åt att sprida budskapet 🙂

/GBC

Seriespelet är uppdaterat!

Nu är seriespelet för period 2 uppdaterat! Det gick inte att få upp resultaten från period 1, då det var något fel på filen som laddar upp till hemsidan. Om det är något särskilt du undrar över gällande första perioden får du ringa/mejla till receptionen 031-475282 eller info@beachcenter.se så kan de kolla upp detta på seriespelsdatorn i receptionen.

Lycka till i period nummer två! 🙂

 

/GBC

Seriespelet ligger nere

Som flera av er redan har märkt så ligger seriespelet nere på damsidan och tidigare gällde det också herrsidan, men detta är åtgärdat nu. Vi jobbar även på en lösning på damsidan.

Imorgon kommer seriespelet att uppdateras så om vi inte lyckas få upp resultaten innan dess, så kommer ni att se de nya serierna för nästa period på hemsidan imorgon (förhoppningsvis om inget strular).

Håll ut!

 

/GBC

Nytt utseende på turneringsanmälan

Vi har nu uppgraderat anmälningslösningen för våra rankinggrundande turneringar. Det kommer därför att se lite annorlunda ut när du framöver ska anmäla dig till dessa turneringar, men det är inte så mycket du behöver ta hänsyn till egentligen. Det du behöver fylla i manuellt numera är kontaktuppgifter till dig som anmäler laget och ev. även till din partner om du vill det. Detta för att vi ska kunna ta kontakt med er vid behov.

I övrigt ska de fungera som vanligt, men det ser annorlunda ut.

Om det är något som är oklart hör av dig till oss på info@gbcbeach.com eller 0733-281900.

 

/GBC