Boka bana
Bli medlem

Arkiv för juni, 2019

Timanställd beachvolleytränare sökes

Göteborg Beachvolley Club är Sveriges största beachvolleyklubb och föreningen är stolta ägare av världens största anläggning för beachvolley på Kviberg i Göteborg. Klubben har 1500 medlemmar och vi driver en träningsverksamhet där mer än 700 personer per vecka tränar regelbundet i grupper och tävlar i seriespel. Vi har träningsgrupper för alla spelnivåer och åldrar, från nybörjare och motionär till elit.

Vi söker dig som vill jobba som beachvolleytränare i snitt 10-15h/vecka för oss.

Vår träningsverksamhet bygger på att vi har medlemmar som finansierar sin egen träning genom att vara tränare för andra. Det är vi glada för att så många gör och bidrar till spridning av sporten. Det är en viktigt bas som vi fortsatt värnar om och behöver för att träningsverksamheten ska fungera.

Då våra bästa spelare och tränare är ute och tävlar mycket krävs ett samarbete mellan tränarna för att hålla ställningarna på tränarfronten. Det krävs att du är en lagspelare som tillsammans med resten av tränarstaben är flexibel och kan backa upp varandra.

Vi vill skapa en tränargrupp på upp till fyra anställda tränare som med vår hjälp och stöttning ska kunna hålla samma höga, jämna nivå i sin tränarroll. Du ska kunna vara tränare för de flesta grupper i vår verksamhet, både seniorer och juniorer samt olika nivåer.

Kvalifikationer och egenskaper:

  • Erfarenhet av att spela och/eller vara tränare i beachvolley
  • Kunna och känna att det är roligt att vara tränare för flera av följande spelarkategorier:
    • Juniorer
    • Seniorer
    • Nybörjare
    • Motionärer
    • Elitspelare
  • Trivas i ledarrollen och vara intresserad av att utveckla den ytterligare
  • Vara en teamspelare

Meriterande:

  • Erfarenhet av att vara tränare
  • Erfarenhet av utveckling av träningsverksamhet

Detta erbjuder vi:

  • Du blir en del av ett tränar-team som tillsammans kommer att jobba med ständig vidareutveckling av tränararbetet.
  • Du blir en del av en verksamhet som jobbar för att långsiktigt bidra till sportens utveckling i Sverige.
  • Timlön från Ipanema Beach AB + semesterersättning och pensionsavsättning.
  • Tjänsten löper säsongsvis i projektanställningsform under höst- och vårsäsong, början av september till början av juni

Startdatum: 2019-09-03

Kontaktperson: Ulf Norman, 0708-475282, uffe@gbcbeach.com

Vi tar emot ansökningar löpande. Skicka din ansökan med CV och personligt brev via mail till uffe@gbcbeach.com och kopia till huvudtranare@gbcbeach.com.

Välkommen med din ansökan!

Onsdagsgrillen är igång!

Första omgången av onsdagsgrillen spelades igårkväll och det med dunder och brak! Hela 62 personer var med i denna premiäromgång av Onsdagsgrillen, vilket nog får anses vara ett rekord! 🙂

Resultaten efter första omgången har ni här:

(mer …)

Startlista Mixed 8/6

Efter många om och men så blir mixed-turneringen på lördag av, dock än i en något mindre skala.

Det finns utrymme för 3 lag att efteranmäla sig och det gör man till info@gbcbeach.com senast imorgon, lördag, 7.00.

Klicka på länken nedan för att se startlistan.

Mixed 8/6

OBS! Som alla turneringar under sommaren så kommer även denna spelas utomhus.

Lycka till!

/GBC

After MidsommarBeach!

After Midsommar-Beach, Bygg & Burgare!
Söndag 23 juni kl 14.00

Var med och bygg färdigt arenan för U20-EM, spela lotturnering och käka nygrillade burgare! Du bjuder på en liten arbetsinsats och får i gengäld hamburgare, speltid och gött häng med andra som just hämtat sig från midsommarfirandet och är sugna på beach och socialt umgänge! På denna aktivitet krävs det inte att man är medlem för att delta, så passa på att ta med dig kompisarna och gör en kul och bra grej ihop.

Anmälan görs via mail till info@gbcbeach.com. SENAST måndag 17/6 behöver du ha skickat din anmälan om du vill vara med och få en hamburgare!

OBS! Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

 

Sommargrupperna klara!

Nu är sommarens träningsgrupper klara. Du se grupperna under ”Grupper Dam”, ”Grupper Herr” eller ”Grupper Mixed” under respektive träningsform på träningssidan.

>>> Till träningssidan

Ett mejl har också skickats till alla som är anmälda till sommarträningen. Läs igenom detta mejl, då det innehåller massa nyttig information om sommarens träningar, uppehåll, events, bollhantering osv.

Ha en trevlig kväll!

 

/GBC

Gå med i Prideparaden

Vill du med i Prideparaden ihop med GBCare och andra idrottsföreningar?

INSTÄLLT PGA FÖR FÅ ANMÄLDA. 

Kanske är det flera stycken som vill gå under GBC-flagg och samordna er? Maila info@gbcbeach.com senast på söndag 9/6 och anmäl ditt deltagande i paraden, och skriv gärna om du kan tänka dig organisera de som vill gå med. Kanske kan ni starta en Facebook/Snap-grupp för de som ska gå och snacka ihop er, mötas upp i förväg, synka klädsel odyl. 🙂

Tid: lördag 15 Juni, tåget går 16.00 från Götaplatsen, samling 15.30.

OBS! För att vi ska kunna anmäla er till paraden behöver ni anmäla er till info@gbcbeach.com senast 9/6. Vill du dessutom vara med och preppa och tagga ihop med andra i klubben så se till att anmäla dig med god marginal.

SISU ordnar även en kostnadsfri föreläsning med Kajsa Bergqvist på onsdag 13 Juni. Anmälan till detta gör du inte till infomailen utan via detta formulär.

 

Westpridefestivalen 15 juni 2019