Boka bana
Bli medlem

Arkiv för mars, 2019

Sista chansen att anmäla dig till domarkurs!

På torsdag 28/3 är sista dagen att anmäla dig till nästa veckas domarkurs. Den går av stapeln onsdag 3 april kl 18.00-21.00 och söndag 7 april kl 08.00-19.00. Kursen riktar sig inte bara till dig som är nyfiken på eller vill bli beachvolleydomare, utan även till dig som vill bli fullärd på turneringsregler, domartecken och att lära sig hur man bedömer kluriga situationer i matcher, något som kan vara bra att kunna för alla som spelar mycket turneringar! Det finns inga krav på att döma turneringar efter genomförd kurs (förutom de open/challenger du själv spelar såklart). Kursen är kostnadsfri!

För mer info och anmälan klicka HÄR!

 

 

 

 

Engagera dig och påverka!

Det närmar sig Årsmöte i Svenska Volleybollförbundet. Genom att engagera dig kan du vara med och påverka. Nominera dig själv eller någon du känner skulle passa!

>>> Till nyheten på volleyboll.se

/GBC

Startlista Open Grön 16/3

Nu är startlistan för Open Grön 16/3 publicerad.

Det finns plats för ytterligare två lag i herr- resp. damklassen. För efteranmälan mejla till info@gbcbeach.com senast fredag 12.00.

Open Grön 16/3

Kör hårt!

/GBC

Träningsuppehåll under vårterminen

Vårterminen håller på fram till och med 9/6. Detta gäller alla träningsgrupper utom de som tränar på lördagar, då alla lördagsträningar har sin sista träning 27/4. Efter detta drar tävlingssäsongen igång och därför slutar också träningarna på lördagar.

Under vårterminen har vi som vanligt några träningsuppehåll, se nedan.

Träningsuppehåll VT-19

  • 16-22/4 – p.g.a. Easter Cup
  • 29/4-5/5 – p.g.a. Träningsläger
  • 30/5 – p.g.a. Klubbmästerskapen

Alla som är med i träningsgrupp VT-19 spelar Klubbmästerskapen gratis, missa inte detta! 🙂

 

/GBC