Boka bana
Bli medlem

Arkiv för november, 2018

Startlista Mixed 1/12

Nu är startlistan för lördagens Mixed publicerad.

Vi har utrymme för att ta in ytterligare tre lag. För efteranmälan mejla till info@gbcbeach.com

Mixed 1/12

Lycka till!

/GBC

King/Queen – Anmälan/betalning på hemsidan!

Utvecklingen går framåt! Från och med idag tar vi emot anmälningar till King/Queen via hemsidan istället för via mejl. Anmälan och betalning görs på samma gång precis som vid anmälan till våra träningar – allt för att underlätta köer och administration på plats.

Anmälan sker alltså via hemsidan och sedan för vi över alla anmälda till listan under King/Queen-anmälningar (ca. varannan dag). Det enda ni behöver göra på plats är sedan att pricka av er i receptionen, vilket minskar köerna avsevärt! 🙂

>> Anmäl dig till King/Queen 14/12 här

>> Tacka ja till Facebook-eventet här

Framöver kommer vi även att lägga anmälan till After Beach m.m. på hemsidan – håll utkik för med info!

 

/GBC

Timanställd beachvolleytränare sökes

Göteborg Beachvolley Club är Sveriges största beachvolleyklubb och föreningen är stolta ägare av världens största anläggning för beachvolley på Kviberg i Göteborg. Klubben har 1500 medlemmar och vi driver en träningsverksamhet där mer än 700 personer per vecka tränar regelbundet i grupper och tävlar i seriespel. Vi har träningsgrupper för alla spelnivåer och åldrar, från nybörjare och motionär till elit.

Vi söker dig som vill jobba som beachvolleytränare i snitt 10-15h/vecka för oss.

Vår träningsverksamhet bygger på att vi har medlemmar som finansierar sin egen träning genom att vara tränare för andra. Det är vi glada för att så många gör och bidrar till spridning av sporten. Det är en viktigt bas som vi fortsatt värnar om och behöver för att träningsverksamheten ska fungera.

Då våra bästa spelare och tränare är ute och tävlar mycket krävs ett samarbete mellan tränarna för att hålla ställningarna på tränarfronten. Det krävs att du är en lagspelare som tillsammans med resten av tränarstaben är flexibel och kan backa upp varandra.

Vi vill skapa en tränargrupp på upp till fyra anställda tränare som med vår hjälp och stöttning ska kunna hålla samma höga, jämna nivå i sin tränarroll. Du ska kunna vara tränare för de flesta grupper i vår verksamhet, både seniorer och juniorer samt olika nivåer.

Kvalifikationer och egenskaper:

  • Erfarenhet av att spela och/eller vara tränare i beachvolley
  • Kunna och känna att det är roligt att vara tränare för flera av följande spelarkategorier:
    • Juniorer
    • Seniorer
    • Nybörjare
    • Motionärer
    • Elitspelare
  • Trivas i ledarrollen och vara intresserad av att utveckla den ytterligare
  • Vara en teamspelare

Meriterande:

  • Erfarenhet av att vara tränare
  • Erfarenhet av utveckling av träningsverksamhet

Detta erbjuder vi:

  • Du blir en del av ett tränar-team som tillsammans kommer att jobba med ständig vidareutveckling av tränararbetet.
  • Du blir en del av en verksamhet som jobbar för att långsiktigt bidra till sportens utveckling i Sverige.
  • Timlön från Ipanema Beach AB + semesterersättning och pensionsavsättning.
  • Tjänsten löper säsongsvis i projektanställningsform under höst- och vårsäsong, början av september till början av juni

Startdatum: 2019-01-07

Kontaktperson: Ulf Norman, 0708-475282, uffe@gbcbeach.com

Vi tar emot ansökningar löpande. Skicka din ansökan med CV och personligt brev via mail till uffe@gbcbeach.com och kopia till huvudtranare@gbcbeach.com.

Välkommen med din ansökan!

Anmälan till vårens träningar är öppen!

Anmälan till vårens träningar och seriespel är öppen så passa på att säkra din träning redan nu!

Platserna är begränsade och om grupperna blir fulla är det de som anmäler sig sist som tyvärr inte får någon plats.

Sista anmälan:

3/12 Elit och Utmanare
16/12 Torsdagsträning, Lördagsträning och Junior
26/12 Seriespel, Nybörjarträning och Extraträning Dag

Vi kommer inte ta in några efteranmälningar i första läget utan har man inte anmält sig inom anmälningsperioden hänvisar vi istället till seriespelet som har öppet anmälan längre. Om vi efter att alla grupper är satta har platser kvar kommer en administrativ avgift om 200 kr att läggas till på fakturan för efteranmälan.

Klicka här för mer information och anmälan

Startlista Open Svart 24/11

Här kommer startlistan för Open Svart på lördag 24/11. Det var ett stort tryck på damsidan, så tyvärr kommer inte alla att kunna spela. Det är 4 lag på reservlistan så se till så att ni kollar om ni ska spela på lördag eller inte. Vid eventuella avhopp kommer vi att kontakta reserverna i ordning.

Open Svart 24/11

(klicka som vanligt på ”Startlita/anmälan” för att komma till startlistan)

 

/GBC

Ett bra årsmöte och en fin kväll!

I lördags var det, som vi hoppas att ingen missat, årsmöte för GBC. Som vanligt fick vi presenterat hur det avslutade året gått och hur planerna ser ut för det kommande, både praktiskt och ekonomiskt. Det skulle väljas in nya ledamöter i styrelsen och de förslag som valberedningen hade lagt fram godtogs av deltagarna, så 2018/19-års upplaga av GBCs styrelse ser ut så här:

Ordförande: Anneli Friborg
Vice ordförande: Oskar Redlund
Kassör: Oskar Redlund
Sekreterare: Oskar Redlund / Mats Lithvall
Junioransvarig:
Anna-Karin Hermansson
Kvalitetsansvarig: Mats Lithvall
Tränar-, tränings- och
utbildningsansvarig:
Karin Backström
Nybörjaransvarig: Mats Lithvall
Elitansvarig: Thomas Herrmann
Eventansvarig: Max Callenberg
Driftsunderhåll/Hall: Styrelsen
Suppleant: Elisa Niederhaus
Suppleant: Haiko Steitzer

Valberedning
Johan Fagerström
Simon Bager
Åsa Rudberg

Efter Årsmötet blev det vår traditionella lotturnering där alla från nybörjare till elit spelade ihop, och hela 8 vinnare korades i den kampen! Det är ju bara årsmöte en gång om året! 🙂

(Du har väl inte missat att vi har det härliga konceptet After Beach med lott-turnering var 5e fredag i samband med Elitseriefinalerna?! Nästa tillfälle är faktiskt redan nu på fredag! Anmäl dig i receptionen så fort som möjligt, då platserna börjar ta slut. Och ha koll på kalendern på hemsidan för nästa tillfälle.)

Prisutdelningen för lotturneringen hölls under middagen, där vi satt vid långbord i sanden och fick god  mat och härlig underhållning i några timmar – dels av vår fantastiska medlem Rickard Skoglund som både var konferencier och sjöng med ackompanjemang från sin gitarr och en pianist, dels av vår alltid lika initiativrika och sprudlande ordförande Anneli Friborg som både delade ut rosor till alla våra SM-vinnare, intervjuade medlemmar och presenterade de två som tog hem de finaste utmärkelserna;

Årets Medlem: Erik Ljunggren
Årets Tränare: Alexander Herrmann

Det var en riktigt bra dag och kväll som fortsatte ut på stan efter stängning. För er som missade den så får ni boka in er nästa år, då händer det igen! Missa inte chansen att vara med och påverka och lära känna din klubb och att få en rolig kväll ihop med andra goa medlemmar!

SM-vinnarna hedras,

lotturneringsvinnarna får fina priser…

…och Rickard får ett litet gött snack med vår VD Uffe om föreningens 25-åriga historia.

 

Årets Tränare fick kliva upp flertalet gånger på scenen!

 

Startlista Junior Masters 17/11

Nu är startlistan för helgens Junior Masters uppe på hemsidan. Vi håller på att planera banor och starttider och kommer att skicka ut information till alla anmälda imorgon.

Här hittar ni startlistan (klicka på startklasser/anmälan för att se anmälda lag)

Junior Masters 17-18/11

Mer information om helgen kommer via mejl imorgon. Håll utkik!

 

/GBC

Prova på beachvolley!

Om du är nyfiken på att börja spela beachvolley har vi tre prova-på tillfällen i vinter! Innan du anmäler dig till vårens träningsgrupper (sista anmälan för juniorer 16/12 och för nybörjare 26/12) kan du få känna på hur härligt det är att spela beachvolley. Det kostar 20 kr för 1,5 timme, man förbinder sig inte till något, det är helt enkelt bara en möjlighet att testa om denna sporten är nåt för dig. Både barn och vuxna är välkomna! Ingen föranmälan behövs, såvida ni inte är ett gäng som kommer, då får ni maila info@gbcbeach.com eller ringa 0733-28 19 00. Vi spelar barfota och har vanliga träningskläder på oss, du behöver ingen utrustning eller skor. 

v.48: söndag 2/12, 13.30-15.00
v.49: onsdag 5/12, 16.30-18.00
v.50: lördag 15/12, 13.00-14.30

Är du redan medlem och älskar vår sport? Tipsa dina kompisar, vänner, kollegor, barn eller andra som du tror skulle vilja hitta en ny passion och träningsform i vår!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startlistor och förtydligande Halloween Cup

Alla startlistor för Halloween Cup finns uppe på hemsidan sedan igår. Förtydligande ang. antal lag i Open Svart/Grön:

  • Open Svart Dam blir 32 lag som ursprungsplanen.
  • Open Grön är utökad till 24 lag/klass

OBS! I anmälningslösningen ser det ut som att några lag felaktigt kommit med i turneringen då deras anmälningsdag är efter sista anmälan, men detta beror på partnerbyte och dessa lag ska vara med i turneringen.

Info till reserver
Om du är reserv i någon av klasserna och det blir aktuellt för dig att spela så kommer vi att ringa. Se till så att du har telefonen nära till hands och kan svara om ni vill vara med i turneringen, annars kommer nästa lag på tur att tillfrågas. Vi kommer inte att kunna ta in några lag på plats vid samlingen ifall något lag inte dyker upp.

Till Startlistorna Halloween Cup 2018

Lycka till allihop!

 

/GBC