Boka bana
Bli medlem

Rasmus Boström

Födelseår
2002
Meriter som spelare: Som spelare har jag flertal 3:dje platser på Challengers och vinster i både Open Grön och Open Svart. Har mött de flesta spelarna i klubben också.
Meriter som tränare: Jag har varit tränare i ca 4 år nu. Haft många olika grupper på olika nivåer. Största meriten skulle dock jag säga när en spelare kommer fram till en och berättar hur ens tips och det man har sagt har utvecklat dem som spelare. Samtidigt nu har jag börjat på universitetet och pluggar ett kandidatsprogram som heter Sport Coaching som är inriktad mot just tränarrollen och alla tillvägagångssätt runt om detta.
Vad man kan förvänta sig av mig som tränare: Att jag är engagerad och på plats samt kommer med mina tankar om vad som är viktiga delar i spelet för just din utveckling. Man kan också vänta sig att jag ställer krav på spelarens inställning under träningen, gruppen som helhet är viktig och man måste samarbeta tillsammans och att detta måste komma från allihop. En annan sak är att jag förväntar att ni förmedlar mig vad ni vill ha ut av träningen och ni kan där med sätta förväntningar på att jag kommer lyssna och bygga upp träningarna där efter. Det spelar roll om du söker utveckling i teknik eller bara vill komma åt själva spelglädjen. Tillexempel vissa gillar att nöta och höra på tips från tränare medans andra vill bara ha högt tempo och tränare som hjälper med det. Dessa skillnader spelar stor roll för vilka träningar man tycker om eller de man tycker mindre om. Jag känner mig bekväm med båda delarna.
Vad är jag extra bra på att lära ut: Bra fråga, känner mig bekväm med att lära ut det mesta men de områden jag är bäst på är nog rörelsemönster, pass och mottag. Men känner att jag kan mycket om allt så om man söker heltäckande träning ska de nog gå att lösa.
Tider du kan vara tränare?: Är som sagt student så kan vara relativt flexibel.
Vill du tillägga något? Jag ser fram emot att få jobba med en trevlig grupp människor och utveckla dem på planen. Hoppas ni hör av er! Lättast når du mig på Messenger. Söka på Rasmus Boström och klicka på den med volleyboll-bilden.