Boka bana
Bli medlem

Anton Lossev

Födelseår:
1994
När började du med beachvolleyboll?
Började spela på skoj när jag var 16 och började elitsatsa när jag var 20 och framåt.
Meriter som spelare?
Har spelat på elitnivå utomlands (Spanien och Serbien) men var tvungen att pausa p.g.a. skador som jag för tillfället rehabiliterar. Min bästa merit är en 7:e plats i den serbiska touren.
Meriter som tränare?
Jag har jobbat som tränare i GBC i över ett år och har tränat allt från elitspelare till nybörjare.
2-3 meningar om vad man kan förvänta sej av att ha dej som tränare?
Jag är väldigt engagerad och lägger väldigt mycket fokus på individuell feedback. Varje spelare har olika saker de behöver förbättra i alla olika moment. Jag älskar att hitta vad som är problemet i ett moment för att sedan ge exakt rätt feedback så min spelare förstår precis vad det är jag menar och kan börja förändra rörelsen. Videoanalys är ett vanligt förekommande medel i mina träningar. Mina träningsprogram är utformade efter varje grupps specifika behov och önskemål.
Vad är du extra bra på att lära ut?
Min specialitet som tränare är att lära ut teknik, vilket jag tror alla spelare behöver träna mest på, oavsett nivå. Jag strävar alltid att få mina spelare att förstå varför man ska göra på ett speciellt sätt och älskar att diskutera spelstilar och beachvolleyboll i allmänhet.
Min logik är att om man vill bli en bättre spelare behöver man ha en stabil grund så man har en bra plattform för vilken situation man än skulle möta i spelet.
Min filosofi är att fokusera på rätt saker för att utvecklas så snabbt som möjligt men framförallt att lära sig saker på rätt sätt så dom sitter i ryggmärgen så man kan fokusera på nästa moment. Jag gillar inte att göra lite av varje som glöms bort ett halvår senare.
En annan väldigt viktig bit i mitt coachande är att hålla sig skadefri. Jag tränar mina spelare i att ha rätt rörelsemönster och träna på att stärka upp och få bättre rörlighet i sina utsatta områden, både för att spela bättre men också för att leva ett sundare liv.
Om du/ni är intresserade av att verkligen utvecklas och göra det på ett sätt som håller, då är jag rätt tränare för er!
Jag ser helst att spelarna är uppvärmda innan passet börjar så det inte tar tid från den inbokade tiden.