Boka bana
Bli medlem

WT-grupp 2019/2020

Anmälan stängd

WT-grupp, eller World Tour-grupp som namnet kommer ifrån, är en särskild Elitsatsning som klubben gör för att möjliggöra för spelare att ta sin satsning ett steg längre. Många av spelarna på denna nivå har trappat ner arbetstiden till deltid för att kunna träna mer. I WT-grupperna tränar de främsta elitspelarna som spelar på Europa- och Världstouren, samt de som har som målsättning och ambition att göra det inom en snar framtid. Denna grupp tas ut årsvis och uttagning görs inför höstterminen.

Uttagningen av grupperna görs av styrelse, huvudtränare och personal. Spelare som tas ut till  WT-grupp kommer att licensieras för GBC och kommer att spela för GBC under 2019/2020. Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid!  Sista anmälningsdag är 12/8.

 

NYTT FÖR HT19 – Läs!

 • VIKTIGT! Nytt för i år är att vi inför ”anmälningsfrågor” som är obligatoriska att svara på för att anmälan ska vara komplett, du hittar frågorna på anmälningssidan.
 • WT-gruppen kommer att ha 2 platser i seriespelet, men spelar inget seriespel alls HT period 1 och under VT en period.
 • Finalmatchen får ett nytt upplägg från och med HT19. Detta jippo kommer framöver att äga rum en gång per termin, båda terminerna efter färdigspelad omgång 2. Upplägget är inte helt spikat än, men deltagare i denna ”Finalmatch” kommer att vara WT-spelare, högt placerade lag i Elitserien och ev. inbjudna lag från andra klubbar/länder. Detta är ett nytt upplägg där det kommer att satsas mer på evenemangets utformning och prispengar kommer att delas ut!

 

Tränarmötet är tisdag 3/9, kl. 18.00 i Beach Center och du skickar dina nya/förändrade tränarönskemål till info@gbcbeach.com snarast.

Grupper

Grupper herr

 • WT Herr
  Deltagare:
  Alexander Herrmann
  Leon Vincent
  Martin Johansson
  Martin Appelgren
 • WT/Elit Herr
  Deltagare:
  Alexander Annerstedt
  Joel Hallabro
  Ludvig Simonsson
  Tobias Helbig

Grupper dam

 • WT Dam
  Deltagare:
  Ellen Lindqvist
  Fanny Lindström
  Hulda Rudberg
  Rebecka Dahlgren
  Sara Malmström
  Talar Kirkor

Träningsupplägg

WT-grupp Herr
– 6-8 spelare med World Tour-ambition
– 5 beachpass/vecka (Fm: Måndag, Fredag, +?, Kväll: Onsdag, Serie: Tisdag) *
– 3 gympass/vecka
– Nära samarbete med Marknadsansvarig, Anders Nordahl
– Start HT19: 7/9 , Sista träningen HT19: 22/12 (datum för VT och Sommar kommuniceras inför dessa terminer)
OBS! Träningsuppehåll, 2-3/11 – p.g.a. Halloween Cup
– Spelare i WT-grupp är tränare för andra spelare i klubben (ca. 2,5-4 h/vecka)

* För dig som vill träna mer finns möjlighet att komplettera med Torsdagsträning
* Notera! WT-gruppen kommer att ha 2 platser i seriespelet, men spelar inget seriespel alls HT period 1 och under VT en period.

WT-grupp Dam
– 6-8 spelare med World Tour-ambition
– 5 beachpass/vecka (Fm: Onsdag, Fredag, Lördag, Kväll: Onsdag, Serie: Måndag) *
– 3 gympass/vecka
– Nära samarbete med Marknadsansvarig, Anders Nordahl
– Start HT19: 7/9 , Sista träningen HT19: 22/12 (datum för VT och Sommar kommuniceras inför dessa terminer)
OBS! Träningsuppehåll, 2-3/11 – p.g.a. Halloween Cup
– Spelare i WT-grupp är tränare för andra spelare i klubben (ca. 2,5-4 h/vecka)

* För dig som vill träna mer finns möjlighet att komplettera med Torsdagsträning
* Notera! WT-gruppen kommer att ha 2 platser i seriespelet, men spelar inget seriespel alls HT period 1 och under VT en period.

Pris, förmåner och kontrakt

Pris WT-grupp
Du som blir uttagen till WT-grupp betalar ingenting för din träning, men i gengäld är du tränare för klubben det antal timmar som motsvarar din träningskostnad för året. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer och 200 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller 2019.

Skicka dina nya/förändrade tränarönskemål till info@gbcbeach.com snarast. Då alla deltagare kommer att vara tränare ser vi det som ett krav att gå de tränarutbildningar som klubben är värd för.

Kontrakt och förmåner
Du som blir uttagen till WT-grupp för 2019/2020 kommer att skriva på ett kontrakt för året som innehåller både klubbens och spelarens åtaganden under året. Förra årets kontrakt kommer att uppdateras något. Har du några frågor kring kontraktet och dess innehåll, kontakta info@gbcbeach.com.

Exempel på förmåner är:
– Gratis gymkort på Beach Fitness
– Gratis spel på vardagar innan 17.00 samt rabatterade tider på helg och kväll – anmäl din närvaro i receptionen vid ankomst
– Matbidrag och specialdeal på mat i Beach Cuisine
– Möjlighet att tjäna extra pengar vid punktinsatser på event m.m.
– Nära samarbete med Marknadsansvarig

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Seriespelsregler
Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen. OBS! Vid matcher i seriespelet krattar man direkt efter avslutad sista match om tid finns kvar, ni ska alltså inte bryta matcherna för att kratta banan.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

VIKTIGT! Nytt för i år är att vi inför ”anmälningsfrågor” som är obligatoriska att svara på för att anmälan ska vara komplett. Syftet med frågorna är att underlätta för varje spelare att visa på sin satsning samtidigt som klubben får en tydligare bild av alla som anmäler sig till elitspåret.

Sista anmälan till WT-grupp är 12/8. Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid!

Frågor?
Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd