Boka bana
Bli medlem

Volleybollträn. Junior VT19

Anmälan stängd

Denna träningsform är inställd p.g.a. för få anmälningar.

Kompletterande inomhus volleybollträning för GBC:s juniorer

I samarbete med Göteborg United erbjuder GBC alla juniorer i åldern 12 och uppåt ett träningspass inomhus per vecka med erfaren tränare i Pjäshallen i Kviberg. Denna träning riktar sig främst till de som spelat några terminer eller mer.

Sista anmälan 16/12

Kombinerad sand och inomhusträning
Att kombinera sand- och inomhusträning ger väldigt stora fördelar. Tekniskt är det lättare att träna ansats och anfall på golv, på lägre nivåer av juniorspel får man använda studs och kan få mer flyt i spelet. Som beachvolleyspelare lär vi oss analysera spelet och motståndarna bättre, placera bollen där det finns luckor på planen. Vi utvecklar spelintelligensen.

En kombination av sand och golv blir oslagbart!

Cuper och turneringar
Att kombinera beachvolley med inomhusträning ger oss även möjligheten i GBC att sätta ihop olika juniorlag och ställa upp i roliga volleybollsammandrag och cuper både i Göteborgsregionen och nationellt. I regionen arrangeras regelbundet sammandrag med mixade juniorlag på olika nivåer (KFUM, Kungälv, Westan, Majorna Volley etc) och på nationell nivå finns tex Mikasa Challenge, Trekungaslaget och SM på olika juniornivåer etc. Att i lag representera GBC kan även leda till en bättre grupp- och klubbkänsla där vi känner att vi verkligen hör ihop.

När : Måndagar
Tid. : 18.30-20.00
Var : Pjäshall B i kviberg
Pris : 450 kr/ VT19

Grupperna tränar i 20 veckor med start 7/1 och med sista träning 3/6. Det är även möjligt att det blir en mixad grupp.

Vi reserverar oss för eventuell avbokning utifrån antalet anmälningar.

Anmälan och betalning

Kompletterande inomhusträning för GBC:s juniorer kostar 450 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Juniormedlemsavgiften är 200 kr och gäller hela 2019.

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen eller fyller i Autogiroanmälan för Medlemskap. Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet).

Det finns två betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.


OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 16/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd