Boka bana
Bli medlem

Sommarträning Nybörjare 2021

Anmälan stängd

 

Har du aldrig spelat beachvolley tidigare? Ja, då är det dags!

Oavsett ålder och tidigare idrottslig bakgrund är beachvolleyn en sport som riktar sig till de allra flesta. Det är en enkel sport på det sättet att spelet är lätt att förstå och det enda materialet som behövs inför en träning är en vattenflaska, shorts och t-shirt. Enkelheten är helt klart en del av den charm sporten erbjuder och också troligtvis en av orsakerna att den tilltalar så många. Men största anledningen att så många förälskat sig i vår sport är ju att det är så roligt att spela!

I nybörjarträningen kommer du få hjälp av någon av våra duktiga coacher som kommer lära dig beachvolley på en grundläggande nivå och ge dig verktygen till att fortsätta utvecklas.

Oavsett om du har spelat på skoj tidigare eller är ute efter att hitta en ny sport och träningsform att utöva så kan vi nästan lova att du kommer bli hooked!

FAKTA SOMMARTRÄNING NYBÖRJARE

Period: 14/6 – 23/8
Avvikande träningstider:
– Träningsuppehåll 2-5/8 (v.31) p.g.a. SM-veckan
Träningsdag:
Måndag
Nivå:
Nybörjare, från 18 år
Pris:
1050 kr
Sista anmälningsdatum:
Tisdag 1/6

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Grupper

Grupper mixed

 • Nybörjare Mixed Gul
  Måndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Jacob Dverre
  Jenifer Reina Garciasalas
  Kristina Simunic
  Lenin Lawrence
  Marcus Sjödin
  Margarita Andreasson
  Mina Shabbaki
  Nahid Mahmoudi
  Santiago Ricardo Mancheno Lopez
  Thomas Schadel
 • Nybörjare Mixed Blå
  Måndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Agnes Pettersson
  Annamaria Haag
  Beata Törneman
  Diana Tran
  Frida Beijer
  Hanna Bergenbrant
  Hanna Beijer
  Ines Novak
  Linnea Larsson
  Petra Johnsson
  Sofia Nyström
 • Nybörjare Mixed Lila
  Måndag 19.30-21.00
  Deltagare:
  Andreas Strid
  Alex Kajevic
  Farhija Abdirahman Abukar
  Helena Dahlbeck
  Hillevi Dahlin Kretz
  Lukas Wikström
  Nils Hall
  Pontus Harthpil
  Simon Nilsson
  Ulrika Hall
  Viktor Liljas
 • Nybörjare Mixed Grön
  Måndag 19.30-21.00
  Deltagare:
  Anna Vikström
  Daniel Fathi Haft Chesheme
  Daniela Hiltmann
  Hanna Eriksson
  Jesper Larsson
  Louise Holm
  Martin Åstrand
  Mohamed Asaad
  Sandin Salkicevic
  Slim Jaiem
  Tobias Gunnarsson

Tider & Gruppindelning

Träningarna pågår i 10 veckor under sommaren. Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00.
Schemat spikas efter att vi har fått in alla anmälningar.

Gruppindelning

Nybörjargrupperna delas i grunden in i mixade träningsgrupper. Om du önskar eller kräver en ren dam/herr-grupp måste detta framgå i anmälan. Skriv gärna några korta rader i anmälan om dina eventuellt tidigare idrottsliga meriter samt om det är någon eller några personer du önskar att träna tillsammans med.

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Prova-på innan sista anmälan

Vi kommer att ha Prova-på innan anmälan för sommarens träningar stänger, både för seniorer och juniorer. Välkommen hit om du är ny och vill testa lite innan du anmäler dig till sommarens Nybörjarträning/Juniorträning.

Måndag 24/5, 18.00-19.30

Anmäl dig till Prova-på här

Anmälan och betalning

Pris Sommarträning Nybörjare: 1050 kr

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och skulle det bli fullt så är det de som anmält sig sist som stryks från träningen.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Skilj på krav och önskemål i din anmälan. Uppger du krav i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på vad som är önskemål och vad som är krav i kommentaren.
 • Vid anmälan efter anmälningstiden gått ut tillkommer en administrativ avgift om 200 kr.

Betalningsmetoder

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

3. FRISKVÅRDSBIDRAG
Det är möjligt att betala träningen med friskvårdsbidrag via e-passi. Gå in i appen och välj Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center). Slå sen in hela eller den summa du vill betala av träningsavgiften. Om beloppet inte täcker hela avgiften får du en faktura på resterande summa. Skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan.  Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken, Actiway eller liknande.

Anmälan stängd