Boka bana
Bli medlem

Sommarträning Nybörjare

Anmälan stängd

Nu är det dags att sätta igång den efterlängtade utomhussäsongen!

Sommarträning Nybörjare är en träningsgrupp för dig som aldrig tränat beachvolley tidiigare samt för dig som tränat upp till två terminer i våra Nybörjargrupper. Till våra träningsgrupper kan man anmäla sig utan att ha någon spelpartner, men om du vill träna med någon speciell så måste detta framgå i din anmälan. Har du tränat mer än två terminer hos oss tidigare hänvisar vi dig till ”Sommarträning Tisdag” eller ”Sommarträning Torsdag”. Anmälan och betalning senast 30/5, begränsat antal platser.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till Ipanema (medlemshallen) ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Mixed 1
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Hugo Boström
  Deltagare:
  Johanna Lydén
  Janni Alfredsson
  Josephine Skog
  Maria Lindell
  Andreas Zimmergren
  Sanna Olsson
  Lars Hedberg
  Eva-Heidi Lindberg
  Lina Björklund Sand
 • Nybörjare Herr 1
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Adrienne Marie
  Deltagare:
  Fredrik Unger
  Hamid Amininia
  Davide Bonfante
  Erik Rådbo
  Magnus Sandberg
  Jonas Karlsson
  Jonas Karlsson
  Tomas Sjöstedt
  Mattias Arnander
  Julius Pipirs
  Dan Pettersson
  Mikael Erdegren
  Samuel Lönnqvist

Grupper dam

 • Nybörjare Mixed 1
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Hugo Boström
  Deltagare:
  Johanna Lydén
  Janni Alfredsson
  Josephine Skog
  Maria Lindell
  Andreas Zimmergren
  Sanna Olsson
  Lars Hedberg
  Lina Björklund Sand
 • Nybörjare Dam 1
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Emilia Hermansson
  Deltagare:
  Hilda Liberg
  Eva Otis
  Jessica Johansson
  Karolin Ardstedt
  Kristina Turesdotter
  Yasmine Sara Madelene Olander
  Lisa Lindgren
  Lisa Lundberg
  Amanda Damlin
  Sanna Olsson
  Sara Wilck
  Tara Fattahi
 • Nybörjare Dam 2
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Renan Andrew
  Deltagare:
  Jenny Andersson
  Johanna Andersson
  Hanna Johansson
  Sigrid Gunnemark
  Åsa Nilsson
  Cecilia Larsson
  Ivana Savic
  Mimmi Ekdahl
  Sara Nordmark
  Lisa Jacobsson
  Caroline Gustafsson
  Linn Holm
 • Nybörjare Dam 3
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Annelie Holmgren
  Emma Robertsson
  Caroline Zetterström
  Manuela Terrinoni
  Rosellina Mancina
  Elin Almroth
  Emelie Forsman
  Diana Tran
  Linda Harling
  Jenny Karlsson
  Angelica Talving
  Linn Söderberg

Upplägg

Gruppen tränar 10 måndagar (18.00-19.30 alt. 19.30-21.00) med start 13/6 och slut 22/8.

(OBS! Uppehåll v. 31, p.g.a. SM-veckan, se även schemat)

Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Grupperna kommer i att innehålla ca 10-12 spelare. Vilken grupp du placeras i beror på flera olika faktorer. Har du spelat tidigare väger vi in din placering i klubbens seriespel i första hand. Spelar/tränar du inte i GBC VT-16 är vi tacksamma om du skriver in ev. meriter i din anmälan.

Schema Sommarträning Nybörjare:
13/6 Träning
20/6 – Träning
27/6 Träning
4/7 Träning
11/7 – Träning
18/7 Träning
25/7 Träning
1/8 – OBS! Ingen träning, träningsuppehåll
8/8 Träning
15/8 Träning
22/8 Träning

Regler och övrigt

När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen. OBS! Vid matcher i seriespelet krattar man direkt efter avslutad sista match om tid finns kvar, ni ska alltså inte bryta matcherna för att kratta banan.

Anmälan och betalning

Priset för Sommarträning Nybörjare är 800 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer medlemsavgift som kostar 400 för seniorer och 200 kr för juniorer. Medlemskapet gäller året ut.

Anmälan
För att anmäla dig till Sommarträning Nybörjare måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 30/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd