Boka bana
Bli medlem

Pensionärsträning VT15

Anmälan stängd

Pensionärsträning VT vänder sig till dig som är 60+ och vill motionera i en fantastisk miljö. Med fokus på glädje och motion lär du dig grunderna i beachvolley samtidigt som du får umgås med likasinnade. Gruppen är utmärkt för dig som vill utveckla tidigare kunskaper eller helt enkelt lära dig från start. Du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Upplägg

Gruppen tränar 7 onsdagar,  kl. 11.00-12.00 med start 8/4 och slut 20/5.

Vi kommer att ha två prova-på-tillfällen innan kursstarten, för att du ska kunna testa om beachvolley är något för dig. Du behöver inte meddela i förväg att du kommer, utan vi kör drop-in.

Prova-på drop-in:
* Fredag 13/3 kl. 11.00-12.00
* Onsdag 25/3 kl. 11.00-12.00

Priser och förmåner

Pensionärsträningen kostar 300 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i pensionärsmedlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Som medlem får du ta del av flera medlemserbjudanden, bland annat billigare lunch och rabatt på gymkort. Dessa och övriga medlemsrabatter presenteras under Medlemskap 2015.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till pensionärsmedlemskap under ”Teckna medlemskap” i menyraden uppe till vänster efter att du har loggat in. Betalning av de båda avgifterna sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 1/4.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort är genomförd.

Hoppas du får en givande vår tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd