Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning VT20

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Grupperna delas in i dam-, herr- och mixedgrupper. Om du bara kan tänka dig att träna i en av de tre skriv detta tydlig i kommentaren till din anmälan. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -00 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ.

Sista anmälningsdag är 26/12.

Gruppen tränar 20 söndagar, 12/1 – 7/6.

Träningsuppehåll under terminen:

 • 7-13/4 – P.g.a. Easter Cup
 • 27/4-3/5 – P.g.a. Träningsläger


Träningstider och grupp

Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Blir det väldigt många grupper kan även 12.00-13.30 tillkomma. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det som ett krav kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill träna med någon vän så ska vi försöka lösa detta.

Prova-på innan sista anmälan
Om du vill testa på beachvolley innan du anmäler dig kommer vi att ha tre prova-på-tillfällen i december för både vuxna och juniorer:
Torsdag 5/12, kl. 16.30-18.00
Onsdag 11/12, kl. 16.30-18.00

Söndag 15/12, kl. 16.00-17.30

Varje tillfälle kostar 20 kr/pp. Ingen föranmälan krävs.

Grupper

Grupper dam

 • Nybörjare Dam Gul
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Erik Ljunggren
  Deltagare:
  Anna-Karin Kindberg
  Arzana Pozhegu
  Stina Wedberg
  Daniela Cortez Chavez
  Fredrika Jensen
  Frida Björkegren
  Gentiana Huskaj
  Mikaela Cortez Chavez
  Natalia Troinich
  Natasha Reed
  Rebecka Lennartsson

Grupper mixed

 • Nybörjare Mixed Blå
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Erik Ljunggren
  Deltagare:
  Adam Fransson
  Amanda Hartman
  Clara Bengtsson
  Jenniefer Albinsson
  Jonas Sandstedt
  Jonas Finlöf
  Molly Hedström
  Nathalie Tellberger
  Niklas Holdynski
  Shaghayegh Royaee
 • Nybörjare Mixed Röd
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Anton Hagmar
  Christofer Larsson
  Ellen Landström
  Elliot Moran
  Emma Hestner
  Jerry Holmberg
  Malin Pedersen
  Monica Berenji
  Måns Normark
  Olivia Rogö
  Sofia Bylund

 • Nybörjare Mixed Grön
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Antony Carone
  Axel Olausson
  Danilo Jose Davila
  Diana Tran
  Erik Bergentz
  Jennie Hjellström
  Kristina Fahlén
  Martin Bengtsson
  Nancy Abdallah
 • Nybörjare Mixed Orange
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Ann Hoang
  Anna-Lena Cutbill
  Carolina Aravena Olguin
  Erik Zettergren
  Josefin Lindell
  Rozita Akrami
  Parinaz Sedarati
  Simon Niklasson
  Sladjana Bozic
  Olivera Djudja

Pris och förmåner

Nybörjarträningen kostar 2150 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 21 maj. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer. Medlemskapet gäller hela 2020.

Tips! Om du väljer Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 26/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Betalningsmetoder
Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Vill du även betala medlemskapet via autogiro (dvs. autodragning varje år) fyller du i detta formulär: Autogiroanmälan Medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdsbidrag
Om du vill betala med friskvårdsbidrag (via appen epassi) är det viktigt att ditt saldo i appen täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Gå in i appen och betala summan för din träningsgrupp till Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center) och skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med en skärmdump på din betalning, vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande. 

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd