Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning VT19

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Grupperna delas in i dam-, herr- och mixedgrupper. Om du inte kan tänka dig att träna i en mixad grupp med damer och herrar så skriv med ”Ej mixed” i kommentaren till din anmälan. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -99 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ.

Sista anmälningsdag är 26/12, men vi har ev. utrymme för att ta in fler. Mejla till info@gbcbeach.com för efteranmälan.

Gruppen tränar 20 söndagar, 13/1 – 9/6.

Träningsuppehåll under terminen:

 • 16-22/4 – P.g.a. Easter Cup
 • 29/4-5/5 – P.g.a. Träningsläger


Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Blir det väldigt många grupper kan även 12.00-13.30 tillkomma. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill träna med någon vän så ska vi försöka lösa detta.

Prova-på innan sista anmälan
Om du vill testa på beachvolley innan du anmäler dig kommer vi att ha tre prova-på-tillfällen i slutet av höstterminen för både vuxna och juniorer:
v.48, söndag 2/12, kl 13.30-15.00
v.49, onsdag 5/12, kl 16.30-18.00

v.50, lördag 15/12, kl 13.00-14.30

Varje tillfälle kostar 20 kr/pp. Ingen föranmälan krävs.

Grupper

Grupper dam

 • Nybörjarträning Dam Gul
  Söndag 13.30-15.00
  Tränare: Hugo Boström
  Deltagare:
  Christine Andreasson
  Dejana Skakic
  Gabrielle Bäckman
  Helena Byström
  Jenny Carlsson
  Julia Folkesson
  Lina Karlsson
  Martina Swatman
  Olga Bulankina
  Petra Larsson
  Rebecka Berglund
  Sofia Berg

Grupper mixed

 • Nybörjare Mixed Turkos
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  David Andersson
  Diana Tran
  Emir Metahni
  Emma Nilsson
  Linda Källman
  Louise Hansson
  Lukas Sandén
  Mehdi Aivaz Ihari
  Olof Holmblad
  Paula Fors Källman
  Sara Karlefors
 • Nybörjare Mixed Orange
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Emma Jonker
  Hanna Klarqvist
  Joakim Strömberg
  Kristian Almqvist
  Lars Börjesson
  Maja Billman
  Malin Lantz
  Martin Johansson
  Mikael Cederlund
  Pernilla Vallencant
  Robin Henriksson
  Sofia Månsson
 • Nybörjare Mixed Blå
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Andres Carmona Wazani
  Christian Apelqvist
  Henrik Olsson
  Henry Persson
  Jesper Lundin
  Joakim Elg
  Klara Bladin
  Lars Karlsson
  Sofia Brorsson
  Thomas Svahn
  Vilhelm Moran
  Ylva Karlsson

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar 2100 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 30 maj. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 400 kr och medlemskapet gäller hela 2019.

Tips! Om du väljer Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Vill du även betala medlemskapet via autogiro (dvs. autodragning varje år) fyller du i detta formulär: Autogiroanmälan Medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften kan ej betalas med friskvårdskuponger. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 26/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd