Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning VT16, 15v

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -96 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ. Sista anmälningsdag är 15/2.

Denna grupp tränar 15 söndagar, 1,5 timme per gång, med start 21/2 och slut 12/6.

OBS! Två träningsuppehåll under terminen:

 • Söndag 27/3 – Easter Cup (uppehåll 24/3-27/3)
 • Söndag 1/5 – Träningsläger (uppehåll 24/4-1/5, hela v. 17)

Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra i höst.

Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill spela med någon vän eller flera så ska vi försöka lösa detta. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Grupper

Grupper herr

 • Nyörjare Herr 2 (15 v)
  Söndag 12.30-14.00
  Tränare: Max Callenberg
  Deltagare:
  Adam Brandt
  Aleksandar Malcic
  Anders Tånghed
  Erik Rådbo
  Karthikeyan Shanmugam
  Johan Hyttinen
  Jonas Karlsson
  Magnus Sandberg
  Pontus Lind
  Jonas Karlsson
  Antonio Carlesso
  Nicklas Andersson

Grupper dam

 • Nybörjare Dam 4 (15 v)
  Söndag 13.00-14.30
  Tränare: Emilia Hermansson
  Deltagare:
  Linda Ögge
  Cecilia Larsson
  Emelie Samsson
  Hanna Johansson
  Mimmi Ekdahl
  Sigrid Gunnemark
  Åsa Nilsson
  Åse Bjurstam
  Johanna Andersson
  Jenny Andersson
  Victoria Salmi
  Cecilia Salmi

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar 1400 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 5 maj. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 400 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns två betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 15/2. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd