Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning VT16

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -96 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ. Sista anmälningsdag är 7/12.

Gruppen tränar denna terminen 20 söndagar, 1,5 timme per gång, med start 17/1 och slut 12/6.

OBS! Två träningsuppehåll under terminen:

 • Söndag 27/3 – Easter Cup (uppehåll 24/3-27/3)
 • Söndag 1/5 – Träningsläger (uppehåll 24/4-1/5, hela v. 17)

Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra i höst.

Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

På någon av höstens första träningar kommer alla i Nybörjarträning att få 30 min gymintroduktion på Beach Fitness, klubbens eget gym. Denna gymintroduktion kommer att ske på träningstid.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill spela med någon vän eller flera så ska vi försöka lösa detta. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Herr 1
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Carl Skönvall
  Danilo Jose Davila
  Julius Pipirs
  Marcus Fransson
  Markus Boström
  Per Westerlund
  Dan Pettersson
  Raban Ebrahimzade
  Jacob Lindahl
  Mikael Erdegren
  Mattias Arnander

Grupper dam

 • Nybörjare Dam 1
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Marie Westerlund
  Viktoria Gottlow
  Julia Maria Charlotte Sunnerholm
  Lisa Hogander
  Maja Hogander
  Eva Otis
  Julia Folkesson
  Jessica Johansson
  Camilla Nilsson
  Marie Johansson
 • Nybörjare Dam 2
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Cherryl Jenkins
  Emelie Forsman
  Johanna Rova
  Elin Almroth
  Elin Schölin
  Nicole Baitson
  Jessica Karlsson
  Alexandra Iantchenko
  Katarina Wolmebrant
  Cajsa Berntsson
  Gabriella Rådberg
 • Nybörjare Dam 3
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Jennie Hedblom
  Sigrid Johansson
  Sandra Baumann
  Linda Norén
  Sandra Inganäs
  Linda Olsson
  Natalia Kuska
  Camilla Gillén
  Åsa Lindqvist
  Ebba Eriksson
  Maria Nilsson

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar 1800 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 5 maj. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 400 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av januari och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna januari till och med april. Notera att det kommer att ske två dragningar i januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 7/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Om du har bytt efternamn är det viktigt att du anger detta i din anmälan för att vi ska kunna ta hänsyn till tidigare seriespel/träningsgrupp.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd