Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning HT22

Anmälan stängd

Har du aldrig spelat beachvolley tidigare? Ja då är det dags!

Oavsett ålder och tidigare idrottslig bakgrund är beachvolleyn en sport som riktar sig till de allra flesta. Det är en enkel sport på det sättet att spelet är lätt att förstå och det enda materialet som behövs inför en träning är en vattenflaska, shorts och t-shirt. Enkelheten är helt klart en del av den charm sporten erbjuder och också troligtvis en av orsakerna att den tilltalar så många. Men största anledningen att så många förälskat sig i vår sport är ju att det är så roligt att spela!

I nybörjarträningen kommer du få hjälp av någon av våra duktiga coacher som kommer lära dig beachvolley på en grundläggande nivå och ge dig verktygen till att fortsätta utvecklas.

Oavsett om du har spelat på skoj tidigare eller är ute efter att hitta en ny sport och träningsform att utöva så kan vi nästan lova att du kommer bli ”hooked”!

Snabb Fakta Nybörjarträning

 • Period: 4/9 – 18/12
 • Träningsuppehåll: 5-6/11 (p.g.a. Halloween Cup)
 • Träningsdag: söndagar (1,5 h, 15 tillfällen)
 • Nivå: nybörjare, från 18 år
 • Pris: 1950 kr
 • Sista anmälningsdatum: torsdag 25/8


Prova på innan sista anmälan

Vi kommer att erbjuda några prova-på-tillfällen innan sista anmälan, ifall du vill testa en träning innan du anmäler dig. Dessa tillfällen hittar du under kommande träningar, Prova på inför HT22.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (knappval 3) (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Grupper

GRUPPER MIXED & DAM

 • Nybörjare Mixed Turkos
  Söndagar kl 15.00-16.30
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Arash Ardeshiri Lordejani
  Daniel Bobadilla Acosta
  Ebba Wibeck
  Ferran Font Gironès
  Filip Sjöström
  James Doran
  Johannes Mattsson
  Júlia Teixidor Deulofeu
  Nadia Rodriguez Aponte
  Perfect Ametepe
  Victoria Jörnland
 • Nybörjare Mixed Lila
  Söndagar kl 16.30-18.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Alan Afshar
  Emma Bergerson
  Felicia Forsell
  Jennie Maria Sofie Wester
  Karolina Söör
  Line Gars
  Magnus Freij
  Nils Thelander
  Ted Nyström
  Vanessa Alegrado Tjärndal
 • Nybörjare Mixed Grön
  Söndagar kl 16.30-18.00
  Tränare: Emil Sjölund
  Deltagare:
  Axel Lindelöf
  David Sundkvist
  Felicia Bernholtz
  Linn Stenström
  Liv Caesar
  Maggie Iwanyszyn
  Manda Odenius
  Patrick Andersson
  Patrik Moström
  Selma Lee
  Ylva Eriksson
 • Nybörjare Mixed Blå
  Söndagar kl 18.00-19.30
  Tränare: Emil Sjölund
  Deltagare:
  Anni Haraldsson
  Diana Tran
  Dominik Bührer
  Henrik Salomonsson
  Isabelle Nilsson
  Johanna Mattsson
  Jonas Pettersson
  Julia Andréasson
  Oskar Mattsson
  Sebastian Hambäck
  Stefan Alberg
  Victor Norberg
 • Nybörjare Dam Gul
  Söndagar kl 18.00-19.30
  Tränare: Jemima Hermansson
  Deltagare:
  Daniela Gomez Martinez
  Ellen Klein
  Frida Gårdstam
  Johanna Grudeborn
  Malin Samsioe
  My Johansson
  Sigrid Bondeson
  Susanna Hovgard
  Susanne Grüner
  Therese Olsson
 • Nybörjare Mixed Röd
  Söndagar kl 19.30-21.00
  Tränare: Einar Launing
  Deltagare:
  Albin Boman
  Christoffer Holm
  Erik Lexberg
  Frida Skarp
  Heléne Hellström
  Kajsa Fröjd
  Max Bonnier Eklund
  Mikael Olausson
  Monzer Abbas
  Nathalie Josefsson
  Victoria Hoksrød

Tider och grupper

Träningen pågår i 90 min, varje vecka under 15 veckor (höst) eller 20 veckor (vår) med undantag för träningsuppehåll en eller ett par veckor under terminen (se snabböversikten för datum).

Tiden du tränar beror på vilken grupp du hamnar i. Grupperna startar 13.30, 15.00, 16.30, 18.00 eller 19.30. Eventuellt ännu tidigare beroende på antalet anmälda för terminen. Om det är någon särskild tid du inte kan träna är det viktigt att du anger detta i kommentaren till din anmälan.

Grupperna består av 10-12 spelare och är i grunden mixade grupper. Det kan även bli dam- och herrgrupper, beroende på antal anmälda – skriv i anmälan om du helst önskar att vara med i en separat dam/herr-grupp.

Priser och förmåner

Pris Nybörjarträning: 1950 kr

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer och 200 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad (HT/VT). När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till.

Mer information om Beach Fitness hittar du HÄR.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

En gång per termin ska 15 minuter istället för 5 minuter avsättas för banvård i Ipanema (medlemshallen). Ett grävschema finns uppsatt upp på informationstavlan i Ipanema.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Ange gärna önskemål så som tid och spelpartner i anmälan. Viktigt dock att du skiljer på önskemål och krav i anmälan då du riskerar att strykas från gruppen om vi inte kan uppfylla dina krav.
 • Om du inte kan tänka dig att spela i mixad grupp ska detta framgå vid anmälan.

Betalningsmetoder

Det finns fyra betalningsmetoder för träningsavgiften, se nedan.

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

3. AUTOGIRO
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under Övrigt i formuläret.

4. FRISKVÅRDSBIDRAG E-PASSI (denna betalningsform upphör att gälla 31/8 2022)
Det är möjligt att betala träningen med friskvårdsbidrag via e-passi. Gå in i appen och välj Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center). Slå sen in hela eller den summa du vill betala av träningsavgiften. Om beloppet inte täcker hela avgiften får du en faktura på resterande summa. Skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med information om vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan.  Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken, Actiway eller liknande.

Anmälan stängd