Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning HT18

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Grupperna delas in i dam-, herr- och mixedgrupper. Om du inte kan tänka dig att träna i en blandad grupp med damer och herrar så skriv med ”Ej mixed” i kommentaren till din anmälan. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -98 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ.

Sista anmälningsdag är 29/8.

Gruppen tränar 15 söndagar med start 9/9 och slut 23/12.

Träningsuppehåll under terminen:

 • 3-4/11 – P.g.a. Halloween Cup.


Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Blir det väldigt många grupper kan även 12.00-13.30 tillkomma. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill träna med någon vän så ska vi försöka lösa detta.

Prova-på innan sista anmälan
Om du vill testa på beachvolley innan du anmäler dig kommer vi att ha tre prova-på-tillällen i slutet av sommaren för både vuxna och juniorer:
v.32, onsdag 8/8, kl 14.30-16.30
v.33, tisdag 14/8, kl 14.30-16.30
v.34, måndag 20/8, kl 14.30-16.30

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Herr Lila
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Aaron Obita
  Alexander Qvarnström
  Avinash Goud Chekkilla
  Frederik Rietdijk
  Fredrik Bjärnlid
  Hanley La
  Inti Raymi Chavez Perez
  Jim Lien
  Marcus Sandberg
  Mats Lithvall
  Melker Millton
  Thomas Malmberg

Grupper dam

 • Nybörjare Dam Grön
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Marc Åhlin / Hulda Rudberg
  Deltagare:
  Matilda Reiderstedt
  Matilda Forslund
  Michelle Nygren
  Nur Mohammed
  Angelica Perlander
  Sofia Strömberg
  Carolina Frid
  Johanna Bengtsson
  Charlotte Alderblad
  Sofie Larsson
  Caroline Seleryd
 • Nybörjare Dam Gul
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Amanda Von Krusenstjerna
  Jennifer Czerapowicz
  Lisa Olausson
  Frida Åberg
  Louise Gripenberg
  Maria Lännerström
  Anna Einarsson
  Lina Trosvik
  Matea Bungic
  Mimi Grosselius
  Frida Beijer
 • Nybörjare Dam Blå
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Anna Terborn
  Camilla Benje
  Emma Nilsson
  Jessica Törnqvist
  Lina Karlsson
  Viktoria Réthy
  Hanna Fogelström
  Louise Hansson

Grupper mixed

 • Nybörjare Mixed Turkos
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Marc Åhlin / Hulda Rudberg
  Deltagare:
  Linda Källman
  Paula Fors Källman
  Lukas Sandén
  Magnus Rejdebrant
  Susanne Bomark
  David Andersson
  Joacim Karlsson
  Mehdi Aivaz Ihari
  Olof Holmblad
  Sara Karlefors
  Emir Metahni
 • Nybörjare Mixed Orange
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Elias Isenstierna
  Markus Hansson
  Diana Tran
  Daniel Jansson
  Elin Laurila
  Sofia Wetter
  Nils Aschan
  Viktor Lundin
  Maja Billman

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar 1700 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 200 kr och medlemskapet gäller året ut.

Tips! Från och med i år kan du anmäla dig till Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (välj ”medlemskap” i menyn uppe till vänster och sedan anläggning – Göteborg Beachvolley Club) eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Vill du även betala medlemskapet via autogiro (dvs. autodragning varje år) fyller du i detta formulär: Autogiroanmälan Medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften kan ej betalas med friskvårdskuponger. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 29/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd