Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning HT17

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Grupperna delas i grunden in i dam- och herrgrupper, men om du kan tänka dig att träna i en blandad grupp med damer och herrar så skriv med det i din anmälan. Vi har fått in en del intresseanmälningar på blandade grupper, så om tillräckligt många vill detta så kan vi även skapa en blandad grupp. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -97 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ. Sista anmälningsdag är 25/8.

Gruppen tränar denna terminen 15 söndagar med start 3/9 och slut 17/12.

OBS! Träningsuppehåll Söndag 5/11 p.g.a. Halloween Cup.

Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå som ett tydligt krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften. Dvs. om vi inte kan lösa det.

På någon av höstens första träningar kommer alla i Nybörjarträning att få 30 min gymintroduktion på Beach Fitness, klubbens eget gym. Denna gymintroduktion kommer att ske på träningstid.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill träna med någon specifik vän så ska vi försöka lösa detta. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Herr Brun
  Söndag 13.30-15.00
  Deltagare:
  Anton Fahlgren
  Baniasadi Pedram
  Christian Andersson
  Christian Andersson
  Daniel Eddeland
  Daniel Jansson
  Johan Fredriksson
  Johan Gustafsson
  Leo Normark
  Linus Gottrup
  Per Holgersson
  Tommy Adler

För Nybörjare Mixed – se Grupper Dam

Grupper dam

 • Nybörjare Dam Orange
  Söndag 16.30-18.00
  Deltagare:
  Caroline Lindahl
  Cornelia Sonnerfjord
  Emma Johansson
  Evelina Johansson
  Josefine Rova
  Lina Marklund
  Malin Larsen
  Margareta Selfors
  Ridwana Yahaya
  Sara Ryström Norén
 • Nybörjare Dam Lila
  Söndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Anna Hejde
  Fadouma Afarah
  Hanna Jagersjö
  Klara Ljungmark
  Maja Ljungmark
  Mimmi Ziegler
  Petra Hejde
  Rebecka Viktorsson
  Sara Fornstedt
  Sophia Klintefelt
  Therése Hasselkvist
 • Nybörjare Mixed Grön
  Söndag 19.30-21.00
  Deltagare:
  Adrianna Ewa Krzynska
  Andrea Olivegren
  Diana Tran
  Emil Pettersson
  Gabriella Berglund
  Henriette Höjgaard
  Johanna Lennmalm
  Peter Frantzich
  Rikard Mickelsson
  Robin Bruér
  Sofia Agrell
 • Nybörjare Mixed Gul
  Söndag 15.00-16.30
  Deltagare:
  Annica Lörstad
  Carl Hansson
  Carolina Möller
  Linnéa Rodås
  Madeleine Rodås
  Patric Rodås
  Parinaz Sedarati
  Peter Gustafsson
  Shabnam Darman
 • Nybörjare Mixed Röd
  Söndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Anna Lindgren
  Emelie Franzén
  Emely Wiegand
  Hannes Björk
  Jimmy Bilger
  Joakim Bilger
  Julia Karin Uttberg
  Malin Karlsson
  Peter Warbo
  Stephan Talcoth
  Victor Ohlsson
 • Nybörjare Mixed Blå
  Söndag 16.30-18.00
  Deltagare:
  Angelika Jansson
  Christian Knutson
  David Fredman
  Dzevad Begovic
  Hanna Westersen
  Helena Ask
  Jonas Andersson
  Lars Askulv
  Niklas Grönlund
  Sara Wikström
  Sofia Fredman

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar 1600 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under fliken Träningar i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (välj ”medlemskap” i menyn uppe till vänster och sedan anläggning – Göteborg Beachvolley Club).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Mina Sidor när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av september och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november. Notera att det kommer att ske två dragningar i september månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd