Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning HT16

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Grupperna delas i grunden in i dam- och herrgrupper, men om du kan tänka dig att träna i en blandad grupp med damer och herrar så skriv med det i din anmälan. Vi har fått in en del intresseanmälningar på blandade grupper, så om tillräckligt många vill detta så kan vi även skapa en blandad grupp. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -96 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ. Sista anmälningsdag är 25/8.

Gruppen tränar denna terminen 15 söndagar med start 4/9 och slut 18/12.

OBS! Ett träningsuppehåll under terminen:

 • Söndag 6/11 – p.g.a. Halloween Cup (uppehåll 5-6/11)

Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

På någon av höstens första träningar kommer alla i Nybörjarträning att få 30 min gymintroduktion på Beach Fitness, klubbens eget gym. Denna gymintroduktion kommer att ske på träningstid.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill träna med någon vän eller flera så ska vi försöka lösa detta. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Herr 1
  Söndag, 16.30-18.00
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Jonathan Johansson
  Oscar Larsson
  Lars Hedberg
  Magnus Sandberg
  Mathias Törneland
  Sam Jaakkola
  Niklas Ekeroth
  Niklas Larsen
  Per Westerlund
  Stein Knibestöl
  Daniel Kühn
  Joacim Andreasson
 • Nybörjare Herr 2
  Söndag, 19.30-21.00
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Anders Zingmark
  Snorri Karlsson
  Sverrir Jónsson
  August Lindskog
  Håkan Järnebratt
  Per Olsson
  Daniel Mc Bride
  John Herman Vikström
  Peter Karnstedt
  Adam Brandt
  Claes Tornevall
 • Nybörjare Mixed 1
  Söndag, 18.00-19.30
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Ida Håkansson
  Desirée Karlsson
  Christina Göthberg
  Erik Redelius
  Gustav Magnusson
  Minna Murvik
  David Frantzich
  Tilo Reuter
  Jeanette Kern
  Amanda Hallgren
  Emelie Andersson
 • Nybörjare Mixed 2
  Söndag, 16.30-18.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Anders Hall
  Peter Carlsson
  Anders Göranson
  Pernilla Eriksson
  Janni Alfredsson
  Johanna Lydén
  Linda Göransson
  Angelica Talving
  Linn Söderberg
  Sofia Saadati
  Sara Wilck

Grupper dam

 • Nybörjare Dam 1
  Söndag, 13.30-15.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Louise Holm
  Tara Fattahi
  Annelie Holmgren
  Emmy Torstensson
  Ida Eriksson
  Ida Heikkinen
  Paula Martinsson
  Sara Andersson
  Sofia Rüngas
  Rósa Lilja Thorarensen
  Nora Lundberg
 • Nybörjare Dam 2
  Söndag, 15.00-16.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Madeleine Svenonius
  Sandra Forsberg
  Lisa Steen
  Elina Berner
  Emelie Emanuelsson
  Jenny Thorin
  Anita Blomberg
  Julia Folkesson
  Lina Johansson
  Sandra Krook
  Sofia Hejdenberg
  Fanny Folme
 • Nybörjare Dam 3
  Söndag, 18.00-19.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Alice Johanna Karlsson
  Hanna Ryytty
  Lina Lövgren
  Linnea Sandberg
  Lisa Lindgren
  Sara Nordmark
  Jenny Karlsson
  Linda Harling
  Amanda Andreasson
  Hanna Krook
  Nadine Egenolff
 • Nybörjare Dam 4
  Söndag, 19.30-21.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Frieda Dalin
  Sabina Ocklind
  Sussie Lindblom
  Jennicka Thomsen
  Sandra Eriksson
  Helene Eriksson
  Maria Linde-Nielsen
  Sara Henriksson
  Stina Romberg
  Julia Jelmbark
  Sara Ben Maaouia
  Johanna Gillberg
 • Nybörjare Mixed 1
  Söndag, 18.00-19.30
  Deltagare:
  Ida Håkansson
  Desirée Karlsson
  Christina Göthberg
  Erik Redelius
  Gustav Magnusson
  Minna Murvik
  David Frantzich
  Tilo Reuter
  Jeanette Kern
  Amanda Hallgren
  Emelie Andersson
 • Nybörjare Mixed 2
  Söndag, 16.30-18.00
  Deltagare:
  Anders Hall
  Peter Carlsson
  Anders Göranson
  Pernilla Eriksson
  Janni Alfredsson
  Johanna Lydén
  Linda Göransson
  Angelica Talving
  Henrik Olsson
  Linn Söderberg
  Sofia Saadati
  Sara Wilck

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar 1600 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av september och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november. Notera att det kommer att ske två dragningar i september månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.


OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd