Boka bana
Bli medlem

Nybörjare VT18

Anmälan stängd

Nybörjarträning vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Grupperna delas i grunden in i dam- och herrgrupper, men vi har även startat med blandade grupper. Om du kan tänka dig att träna i en blandad grupp med damer och herrar så skriv med ”Mixed” i kommentaren till din anmälan. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -98 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning vilket är ett mycket billigare alternativ.

Förlängd anmälan till 28/12

Gruppen tränar 20 söndagar med start 14/1 och slut 10/6.

Träningsuppehåll under terminen:

 • OBS! UPPDATERADE DATUM:  Tisdag 27/3 – Måndag 2/4 – p.g.a. CEV & Easter Cup
 • Måndag 30/4 – Söndag 6/5 – p.g.a. Träningsläger


Träningstiderna varierar mellan 13.30-15.00, 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Blir det väldigt många grupper kan även 12.00-13.30 tillkomma. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

På någon av terminens första träningar kommer alla i Nybörjarträning att få 30 min gymintroduktion på Beach Fitness, klubbens eget gym. Denna gymintroduktion kommer att ske på träningstid.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill träna med någon vän så ska vi försöka lösa detta.

 

Se samtliga grupper (Dam&Herr) under fliken Dam nedan

Grupper

Grupper dam

 • Nybörjare Blå
  Söndag 13.30-15.00
  Tränare: Elin Westin
  Deltagare:
  Angelica Sjölander
  Daniel Jansson
  Diana Tran
  Fadouma Afarah
  John Thunberg
  Katayon Kiyana
  Kenneth Ros
  Kolbrún Sif Egilsdóttir
  Kristin Edvardsen
  Lisa Broadwell
  Nathalie Magdalena Zvorc
  Simon Bertilsson
 • Nybörjare Gul
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Elin Westin
  Deltagare:
  Ana Brzovic
  Emelie Berggren
  Karl Olofsson
  Lukas Gustafsson
  Markus Wrang
  Michelle Nygren
  Mikaela Jonsdotter
  Peter Erdegard
  Sandro Smuc
  Sina Ojstersek
  Sonja Sarkis
  Victor Västernäs
 • Nybörjare Turkos
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Anna Hejde
  Anna Påhlsson
  Helga Ásgeirsdóttir
  Josefine Rova
  Kajsa Orvarson
  Linnea Palmerud
  Nathalie Blom
  Petra Hejde
  Sara Fornstedt
  Sophia Klintefelt
  Tinna Elín Knútsdóttir
 • Nybörjare Grön
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Anna Kortfält
  Emelie Gierow
  Emma Nilsson
  Josefin Roos
  Krystal Nilsen
  Linn Backström
  Lisa Schönning
  Magnus Thulin
  Maria Örenfors
  Philip Masek
  Ylva Möller
 • Nybörjare Svart
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Anna Wenger
  Anthony Daponte
  Diana Music
  Farhija Abdirahman Abukar
  Hanna Mckeogh
  Hannes Hagmar
  Harry Pihl
  Kristen Vasilev
  Laura Durante Alzate
  Linnea Kjellberg
  Olivia Jarl
  Ragnar Englund
 • Nybörjare Röd
  19.30-21.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Bahadir Kürsad Agören
  Christian Ohlson
  Christina Skogbäck
  David Frantzich
  Einar Björnsson
  Hanna Pousette
  Hülya Özdemir
  Jens Ogsäter
  Sally Wennergren
  Sebastian Pousette
  Sofia Helte
  Susanne Törnqvist

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar 2000 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 10 maj. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 400 kr och medlemskapet gäller hela året ut.

Nyhet! Från och med i år kan du anmäla dig till Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (välj ”medlemskap” i menyn uppe till vänster och sedan anläggning – Göteborg Beachvolley Club) eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av januari och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna januari till och med april. Notera att det kommer att ske två dragningar i januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Vill du betala medlemskapet via autogiro fyller du i formuläret som ligger under medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften kan ej betalas med friskvårdskuponger. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 28/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd