Boka bana
Bli medlem

Lördagsträning VT20

Anmälan stängd

Lördagsträningen rekommenderas dig som har tränat beachvolley eller volleyboll tidigare. För dig som vill träna mer rekommenderas Torsdagsträning i kombination med Lördagsträning. Är du nybörjare hänvisar vi dig i första hand till gruppen Nybörjarträning som tränar på söndagar.

Sista anmälningsdag är 15/12.

Gruppen tränar 15 lördagar, 11/1 – 25/4.

Träningsuppehåll under terminen:

 • 7-13/4 – P.g.a. Easter Cup
 • 27/4-3/5 – P.g.a. Träningsläger

Träningstider och grupp
Grupperna kommer att innehålla 8-12 spelare, där de högre grupperna med fördel har ett något lägre antal. Träningstiderna varierar mellan 09.00-11.00 och 11.00-13.00 och det som avgör vilka som får vilken tid är tränartillsättningen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange detta krav (ej ett önskemål) kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Indelning av grupperna sker främst med hjälp av seriespelsranking och tidigare grupp, dvs GBC-ranking. I vissa fall tar vi även med tränarutlåtanden, SVBF-ranking, tidigare meriter och tidigare närvaro på träning. Vi vill understryka betydelsen av att spela vårt seriespel för att möjliggöra en mer rättvis indelning av grupperna. Du som är anmäld till seriespel prioriteras i Lördagsträningen. Om du inte tränat hos oss senaste åren eller alls är vi tacksamma om du kan beskriva dina meriter kortfattat i kommentarsfältet i din anmälan. 

Uppger du krav i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på önskemål och krav i kommentaren. Platserna är begränsade, skulle det bli fullt så är det de som anmält sig först som får plats.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig att kunna göra en exakt rättvis fördelning, då det är många faktorer som ska tas hänsyn till som inte alltid går att likställa. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att flyttas upp eller ner i grupperna om tränarna anser detta vara lämpligt.

Grupper

Grupper herr

 • Herr Grön
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Gabriel Berggren
  Deltagare:
  David Frantzich
  Erik Boström
  Frederik Rietdijk
  Inti Chavez Perez
  Jonas Koch
  Martin Larsson
  Martin Kurz
  Mats Lithvall
  Oliver Carlén
  Ronnie Sten Johan Snellman
 • Herr Röd
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Tonje Hågensen
  Deltagare:
  Andreas Grankvist
  Carlos Martin Österdahl
  Henrik Edman
  Max Callenberg
  Michael Hellman
  Mikael Martin Österdahl
  Tilo Reuter

Grupper dam

 • Dam Gul
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Karl Larsson
  Deltagare:
  Anneli Ek
  Cecilia Eriksen
  Charlotta Leissner
  Christine Andreasson
  Dejana Skakic
  Diana Tran
  Hanna Leissner
  Linnéa Rodås
  Marie Johansson
  Minna Murvik
  Rebecka Berglund
  Åsa Karlsson
 • Dam Blå
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Hugo Boström
  Deltagare:
  Alexandra Bemm
  Anneli Friborg
  Cecilia Edmark
  Frida Tjernström
  Gunilla Frantzich
  Hanna Edvardsson
  Josefin Svendsen
  Mirja Leppänen
  Åsa Rudberg

Pris och förmåner

Lördagsträningen kostar 2250 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 21 maj. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer. Medlemskapet gäller hela 2020.

Tips! Om du väljer Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 15/12. Platserna är begränsade, skulle det bli fullt så är det de som anmält sig först som får plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Vi kommer inte ta in några efteranmälningar i första läget utan har man inte anmält sig inom anmälningsperioden hänvisar vi istället till seriespelet som har öppet anmälan längre. Om vi efter att alla grupper är satta har platser kvar kommer en administrativ avgift om 200 kr att läggas till på fakturan för efteranmälan.


Betalningsmetoder
Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Vill du även betala medlemskapet via autogiro (dvs. autodragning varje år) fyller du i detta formulär: Autogiroanmälan Medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdsbidrag
Om du vill betala med friskvårdsbidrag (via appen epassi) är det viktigt att ditt saldo i appen täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Gå in i appen och betala summan för din träningsgrupp till Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center) och skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med en skärmdump på din betalning, vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande. 

 

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd