Boka bana
Bli medlem

Lördagsträning VT16

Anmälan stängd

Lördagsträningen rekommenderas dig som har tränat beachvolley eller volleyboll tidigare. För dig som vill träna mer rekommenderas Torsdagsträning i kombination med Lördagsträning. Är du nybörjare hänvisar vi dig i första hand till gruppen Nybörjarträning. Sista anmälningsdag är 7/12.

Gruppen tränar den här terminen 15 lördagar med start 16/1 och slut 7/5.

OBS! Två träningsuppehåll under terminen:

 • Lördag 26/3 – Easter Cup (uppehåll 24/3-27/3)
 • Lördag 30/4 – Träningsläger (uppehåll 24/4-1/5, hela v. 17)

Träningstiderna varierar mellan 09.00-11.00 och 11.00-13.00 och det som avgör vilka som får sen eller tidig tid är tränartillsättningen. Kan du inte medverka om du får en viss träningstid måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

De bästa grupperna kommer att innehålla ca 8-10 spelare medan övriga grupper kommer att innehålla ca 10-12 spelare. Om ett visst antal i gruppen är ett krav för dig så måste detta framgå i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Indelning av grupperna sker genom en samlad bild av seriespelsranking, SVBF-ranking, tränarutlåtanden, meriter, utvecklingspotential och ev. tidigare närvaro på träning. Skriv gärna med några rader om dina tidigare erfarenheter och mål i kommentarsfältet i din anmälan. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig kunna göra precis rätt i alla lägen. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att flyttas upp eller ner i grupperna om tränarna anser detta vara lämpligt.

Grupper

Grupper herr

 • Herr 1
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Gustav Thuresson
  Deltagare:
  Anton Albinsson
  Viktor Grudeborn
  Bosse Thorén
  Staffan Gustafsson
  Emanuel Daremark
  Michael Hellman
  Max Callenberg
  Robert Hillgren
  Christer Johansson
  Fredrik Johansson
  Martin Fredriksson
 • Herr 2
  Lördag 11.00-13.00
  Deltagare:
  Matthias Schädlich
  Niklas Svanberg
  Per Erlandsson
  Danyal Saadati
  Erling Zandfeld
  Hugo Falk
  Johan Augustsson
  Karl Thordson
  Magnus Lindström
  Mikael Bolling
  Peter Björklund
  Suljo Barlow

Grupper dam

 • Dam 1
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Markus Löveborn
  Deltagare:
  Elina Karlsson
  Yvonne Stenberg
  Agnetha Olsson
  Sarka Gaisler
  Synnöve Lysö
  Marina Samsjö
  Mia Herou
  Ilme Aasma
  Malin Tillmar
  Ina Huttenberger
  Jasmina Badnjevic
 • Dam 2
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Jonatan Rosman
  Deltagare:
  Alexandra Bemm
  Nathalie Moberg
  Zandra Gabrielsson
  Diana Mårdbrink
  Anna Nyman
  Malin Nilsson
  Lisa Olausson
  Alma Pira-Edman
  Miriam Öhman
 • Dam 3
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Viktor Grudeborn
  Deltagare:
  Carolina Hast
  Maria Celovska
  Eva Ljunggren
  Helena Hagman
  Matilda Johansson
  Diana Tran
  Emelia Gunnarsson
  Linda Hernström
  Kristin Taal
  Matilde Folkesson

Priser och förmåner

Lördagsträningen kostar 1900 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 5 maj. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 400 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på ww.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av januari och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna januari till och med april. Notera att det kommer att ske två dragningar i januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 7/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Om du har bytt efternamn är det viktigt att du anger detta i din anmälan för att vi ska kunna ta hänsyn till tidigare seriespel/träningsgrupp.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd