Boka bana
Bli medlem

Lördagsträning HT19

Anmälan stängd

Lördagsträningen rekommenderas dig som har tränat beachvolley eller volleyboll tidigare. För dig som vill träna mer rekommenderas Torsdagsträning i kombination med Lördagsträning. Är du nybörjare hänvisar vi dig i första hand till gruppen Nybörjarträning som tränar på söndagar.

Sista anmälningsdag är 25/8.

Gruppen tränar 15 lördagar, 7/9 – 21/12.

Träningsuppehåll under terminen:

 • 2-3/11 – P.g.a. Halloween Cup

Grupperna kommer att innehålla 8-12 spelare, där de högre grupperna med fördel har ett något lägre antal. Träningstiderna varierar mellan 09.00-11.00 och 11.00-13.00 och det som avgör vilka som får vilken tid är tränartillsättningen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange detta krav kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Indelning av grupperna sker främst med hjälp av seriespelsranking och tidigare grupp, dvs GBC-ranking. I vissa fall tar vi även med tränarutlåtanden, SVBF-ranking, tidigare meriter och tidigare närvaro på träning. Vi vill understryka betydelsen av att spela vårt seriespel för att möjliggöra en mer rättvis indelning av grupperna. Du som är anmäld till seriespel prioriteras i Lördagsträningen. Om du inte tränat hos oss senaste åren eller alls är vi tacksamma om du kan beskriva dina meriter kortfattat i kommentarsfältet i din anmälan. 

Uppger du krav i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på önskemål och krav i kommentaren. Platserna är begränsade, skulle det bli fullt så är det de som anmält sig först som får plats.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig att kunna göra en exakt rättvis fördelning, då det är många faktorer som ska tas hänsyn till som inte alltid går att likställa. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att flyttas upp eller ner i grupperna om tränarna anser detta vara lämpligt.

Grupper

Grupper herr

 • Lördagsträning Herr Gul
  Lördag 9.00-11.00
  Tränare: Jenny Strålman
  Deltagare:
  Andreas Grankvist
  Carlos Martin Österdahl
  Dieter De Waele
  Henrik Edman
  Joel Svensson
  John De Roos
  Mikael Martin Österdahl
  Niklas Svanberg
  Snorri Karlsson
  Tilo Reuter
 • Lördagsträning Herr Lila
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Malin Bergholm
  Deltagare:
  Daniel Jansson
  David Frantzich
  Erik Boström
  Frederik Rietdijk
  Inti Chavez Perez
  Isac Boukachabia
  Jonas Koch
  Martin Larsson
  Mats Lithvall
  Olof Holmblad

Grupper dam

 • Lördagsträning Dam Turkos
  Lördag 9.00-11.00
  Tränare: Karl Larsson
  Deltagare:
  Cecilia Eriksen
  Christine Andreasson
  Dejana Skakic
  Farzanehsadat Firouzabadi
  Hanna Leissner
  Iris Le
  Olga Bulankina
  Rebecka Berglund
  Sandra Bothén
  Sofie Larsson
  Åsa Karlsson
 • Lördagsträning Dam Grön
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Louise Månesköld
  Deltagare:
  Alexandra Bemm
  Anneli Friborg
  Åsa Rudberg
  Malin Tillmar
  Malin Nilsson
  Marina Samsjö
  Mia Herou
  Mirja Leppänen
 • Lördagsträning Dam Blå
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Hugo Boström
  Deltagare:
  Cecilia Edmark
  Denise Godorn
  Diana Tran
  Hanna Edvardsson
  Hanna Jagersjö
  Josefin Svendsen
  Linnéa Rodås
  Tinna Elín Knútsdóttir

Pris och förmåner

Lördagsträningen kostar 2200 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer och 200 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller 2019.

Tips! Om du väljer Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Vill du även betala medlemskapet via autogiro (dvs. autodragning varje år) fyller du i detta formulär: Autogiroanmälan Medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften kan inte betalas med friskvårdskuponger. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade, skulle det bli fullt så är det de som anmält sig först som får plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Vi kommer inte ta in några efteranmälningar i första läget utan har man inte anmält sig inom anmälningsperioden hänvisar vi istället till seriespelet som har öppet anmälan längre. Om vi efter att alla grupper är satta har platser kvar kommer en administrativ avgift om 200 kr att läggas till på fakturan för efteranmälan.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd