Boka bana
Bli medlem

Lördagsträning HT15

Anmälan stängd

Lördagsträningen rekommenderas dig som har tränat beachvolley eller volleyboll tidigare. För dig som vill träna mer rekommenderas Torsdagsträning i kombination med Lördagsträning. Är du nybörjare hänvisar vi dig i första hand till gruppen Nybörjarträning.

Gruppen tränar 14 lördagar med start 5/9 och slut 19/12.
Sista anmälningsdag är 25/8

OBS! Två träningsuppehåll under terminen:

* Lördag 24/10, Nevza Beach (kan ev. bli annan lördag)

* Helgen 31/10-1/11, Halloween Cup

Träningstiderna varierar mellan 09.00-11.00 och 11.00-13.00 och det som avgör vilka som får sen eller tidig tid är tränartillsättningen. Kan du inte medverka om du får en viss träningstid måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

De bästa grupperna kommer att innehålla ca 8-10 spelare medan övriga grupper kommer att innehålla ca 10-12 spelare. Om ett visst antal i gruppen är ett krav för dig så måste detta framgå i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Indelning av grupperna sker genom en samlad bild av seriespelsranking (prioritet 1), SVBF-ranking, tränarutlåtanden, meriter, utvecklingspotential och ev. tidigare närvaro på träning. Skriv gärna med några rader om dina tidigare erfarenheter och mål i kommentarsfältet i din anmälan. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig kunna göra precis rätt i alla lägen. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att flyttas upp eller ner i grupperna om tränarna anser detta vara lämpligt.

Grupper

Grupper herr

 • Herr 1
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Adam Nilsson
  Deltagare:
  Daniel Nilebäck
  Emanuel Daremark
  Emil Gustafsson
  Peter Westerlund
  Felix Björelid
  Anton Albinsson
  Viktor Grudeborn
  Bosse Thorén
  Jonatan Lund
 • Herr 2
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Simon Rönnlund
  Deltagare:
  Max Callenberg
  Robert Hillgren
  Niklas Svanberg
  Matthias Schädlich
  Carlos Hillgren
  Per Erlandsson
  Fredrik Johansson
  Christer Johansson
 • Herr 3
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Josefine Tivefälth
  Deltagare:
  Hugo Falk
  Magnus Lindström
  Ali Shahrokni
  Arash Toyser
  Farzan Alavian Ghavanini
  Said Bagheri
  Johannes Rudolfsson
  Daniel Holguera Lopez

Grupper dam

 • Dam 1
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Anton Lossev
  Deltagare:
  Agnetha Olsson
  Yvonne Stenberg
  Kristen Kao
  Karin Bubach Brandberg
  Jenny Strålman
  Ina Huttenberger
  Mia Herou
  Synnöve Lysö
  Diana Mårdbrink
  Ilme Aasma
  Malin Tillmar
 • Dam 2
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Mati Aasma
  Deltagare:
  Lisa Olausson
  Malin Nilsson
  Maria Celovska
  Diana Tran
  Helena Hagman
  Bahar Motlagh
  Elin Olsson
  Matilda Johansson

Priser och förmåner

Lördagsträningen kostar i vår 1700 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av september och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november. Notera att det kommer att ske två dragningar i september månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till hösten.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Om du har bytt efternamn är det viktigt att du anger detta i din anmälan för att vi ska kunna ta hänsyn till tidigare seriespel/träningsgrupp.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd