Boka bana
Bli medlem

Lördagsträning HT16

Anmälan stängd

Lördagsträningen rekommenderas dig som har tränat beachvolley eller volleyboll tidigare. För dig som vill träna mer rekommenderas Torsdagsträning i kombination med Lördagsträning. Är du nybörjare hänvisar vi dig i första hand till gruppen Nybörjarträning som tränar på söndagar. Sista anmälningsdag är 25/8.

Gruppen tränar den här terminen 15 lördagar med start 3/9 och slut 17/12.

OBS! Ett träningsuppehåll under terminen:

 • Lördag 5/11 – p.g.a. Halloween Cup (träningsuppehåll 5-6/11)

Träningstiderna varierar mellan 09.00-11.00 och 11.00-13.00 och det som avgör vilka som får sen eller tidig tid är tränartillsättningen. Kan du inte medverka om du får en viss träningstid måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

De bästa grupperna kommer att innehålla ca 8-10 spelare medan övriga grupper kommer att innehålla ca 10-12 spelare. Om ett visst antal i gruppen är ett krav för dig så måste detta framgå tydligt i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Indelning av grupperna sker med hjälp av seriespelsranking, tidigare grupp, tränarutlåtanden och ev. SVBF-ranking, tidigare meriter och tidigare närvaro på träning. Vi vill understryka betydelsen av att spela vårt seriespel för att möjliggöra en mer rättvis indelning av grupperna. Du som är anmäld till seriespel prioriteras Lördagsträning. Om du inte tränat hos oss senaste åren är vi tacksamma om du kan skriva några rader om dina tidigare erfarenheter i kommentarsfältet i din anmälan. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig att kunna göra en exakt rättvis fördelning, då det är många faktorer som ska tas hänsyn till som inte alltid går att likställa. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att flyttas upp eller ner i grupperna om tränarna anser detta vara lämpligt.

Grupper

Grupper herr

 • Lördag Herr
  Lördag, 09.00-11.00
  Tränare: Emanuel Daremark
  Deltagare:
  Carl Kenne
  Niclas Håkansson
  Bosse Thorén
  Max Callenberg
  Robert Hillgren
  Björn Wennerborg
  Thomas Larsson
  Jonatan Lund
  Niklas Svanberg
  Matthias Schädlich
 • Lördag Mixed 1
  Lördag, 11.00-13.00
  Tränare: Simon Bager
  Deltagare:
  Karolin Ardstedt
  Jenny Andersson
  Johanna Andersson
  Marie Johansson
  Daniella Nygren
  Tomas Sjöstedt
  Victoria Salmi
  Cecilia Salmi
  Afshin Etemad
 • Lördag Mixed 2
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Isabelle Påhlsson
  Deltagare:
  Cecilia Eriksen
  Petter Eriksen
  Stina Zetterquist
  Fredrik Stenén
  Hanna Leissner
  Ulrika Lomalm
  Annika Larsson
  Ashraf Bahnam
  Arash Moghadasi

Grupper dam

 • Lördag Dam 1
  Lördag, 09.00-11.00
  Tränare: Carl Petersson
  Deltagare:
  Yvonne Stenberg
  Agnetha Olsson
  Sarka Gaisler
  Agneta Sjögren
  Emelie Efraimsson
  Ina Huttenberger
  Jasmina Badnjevic
  Bahrija Becovic
 • Lördag Dam 2
  Lördag, 11.00-13.00
  Tränare: Stina Persson
  Deltagare:
  Ilme Aasma
  Malin Tillmar
  Marina Samsjö
  Mia Herou
  Synnöve Lysö
  Diana Mårdbrink
  Anneli Friborg
  Åsa Rudberg
  Malin Nilsson
  Matilda Johansson
 • Lördag Dam 3
  Lördag, 09.00-11.00
  Tränare: Erik Ljungren
  Deltagare:
  Maria Celovska
  Mia Kajsajuntti
  Diana Tran
  Kristin Taal
  Alice Karlsson
  Louise Kjellsson
  Eva Ljunggren
  Marie Westerlund
 • Lördag Mixed 1
  Lördag, 11.00-13.00
  Tränare: Simon Bager
  Deltagare:
  Karolin Ardstedt
  Jenny Andersson
  Johanna Andersson
  Marie Johansson
  Daniella Nygren
  Tomas Sjöstedt
  Victoria Salmi
  Cecilia Salmi
  Afshin Etemad
 • Lördag Mixed 2
  Lördag, 11.00-13.00
  Tränare: Isabelle Påhlsson
  Deltagare:
  Cecilia Eriksen
  Petter Eriksen
  Stina Zetterquist
  Fredrik Stenén
  Hanna Leissner
  Ulrika Lomalm
  Annika Larsson
  Ashraf Bahnam
  Arash Moghadasi

Priser och förmåner

Lördagsträningen kostar 2000 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av september och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november. Notera att det kommer att ske två dragningar i september månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Om du har bytt efternamn är det viktigt att du anger detta i din anmälan för att vi ska kunna ta hänsyn till tidigare seriespel/träningsgrupp.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd