Boka bana
Bli medlem

Kidsvolley VT15 (06-09)

Anmälan stängd

Kidsvolley är första insteget i beachvolley i Sverige och här tränar barn i åldern 6-9 år. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i beachvolley samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela. Kidsvolley handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Det finns tre nivåer i kidsvolley, level 0, level 1 och level 2 där det är kunskaper mer än ålder som styr. I början spelar barnen på level 0, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid med lite mer att tänka på i spelet.

Läs mer om Kidsvolley på förbundets hemsida:

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/barnungdom/Spelformer/Kidsvolley/

Grupper

Grupper dam

 • Kidsvolley 1
  Tisdag 16.30-17.30
  Torsdag 17.00-18.00
  Deltagare:
  Elin Olsson
  Hugo Karmholt
  Cornelia Serneke Wolmebrant
  Alva Olsson
  Maddox Kavelaars-Karlsson
  Barbaros Ersoy
  Neo Björkman
  Wilma Pettersson
  Siri Borg


Upplägg

Grupperna tränar i 20 veckor med start 13/1 och slut 4/6.

OBS! Två träningsuppehåll under vårterminen:

* Vecka 18 (27/4-3/5), träningsläger, många tränare är borta

* Torsdag 14/5, Klubbmästerskap hela dagen/kvällen.

Preliminärt schema:

Kidsvolley (killar och tjejer)
Tisdag 17.00-18.00
Torsdag 17.00-18.00

Priser och förmåner

Priset för våren är 600 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i Juniormedlemsavgift. Juniormedlemskapet gäller året ut.

Juniorer som tränar med GBC spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen (under Abonnemang).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort

Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort

Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro

Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Dragningarna sker från slutet av januari till och med slutet av maj. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter.

Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger

Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd.

Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 8/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till våren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Tänk på att skapa kontot i ditt barns namn, med hans/hennes personuppgifter och dina kontaktuppgifter

Hoppas du får en givande vår tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd