Boka bana
Bli medlem

Juniorträning VT18

Anmälan stängd

Junior är man upp till och med det år man fyller 20 (född -98 och senare). Alla juniorer från 6-20 år som inte söker till Utmanargrupp Junior ska anmäla sig här. Alla som anmält sig kommer att delas in i olika grupper baserat på ålder och nivå (Kidsvolley 6-9 år, se nedan). Om du är ny medlem ange tidigare idrottserfarenheter som t.ex. volleyboll, samt kompisönskemål kortfattat i kommentarsfältet.  Sista anmälan 19/12.

Eftersom barn och ungdomar utvecklas olika fort och det är svårt att veta nivån på nya tjejer och killar kommer juniorgrupperna att vara något flytande under terminens gång. Detta innebär att vi kan komma att flytta personer mellan grupperna för att göra dom så bra och jämna som möjligt.

För juniorer upp till 15 år ingår också föräldrars delaktighet i klubbens verksamhet som en nyckel för att kunna samordna roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och unga. Mer information om föräldrarnas roll kommer att delges på ett föräldramöte i början av terminen. Preliminärt önskemål är engagemang vid något event per termin eller i en arrangemangsgrupp som planeras.

Kidsvolley (2009-2012)
Våra utövare 6-9 år gamla, eller något äldre nybörjare, tränar Kidsvolley. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i beachvolley samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela. Kidsvolley handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Det finns tre nivåer i Kidsvolley: Level 0, Level 1 och Level 2. I de olika stegen är det kunskaper mer än ålder som styr. I början spelar barnen på Level 0, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid med lite mer att tänka på i spelet.

Läs mer om Kidsvolley på förbundets hemsida:

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/barnungdom/Spelformer/Kidsvolley/

Upplägg
Grupperna tränar i 20 veckor med start 8/1 för killgrupperna och 9/1 för tjejgrupperna. Sista träningen för terminen är 6/6 för killarna och 7/6 för tjejerna. Det är även möjligt att det blir en mixad grupp.

Träningsuppehåll under terminen:

OBS! UPPDATERADE DATUM:  Tisdag 27/3 – Måndag 2/4 – p.g.a. CEV & Easter Cup
Måndag 30/4 – Söndag 6/5 – p.g.a. Träningsläger

Se dagar och tider under resp. träningsgrupp.

 

Grupper

Grupper herr

 • Pojkar Orange
  Måndag 17.00-18.00
  Tränare: Johan Hansson
  Onsdag 18.00-19.30
  Tränare: Ellen Lindqvist
  Deltagare:
  Alexander Flisak
  Daniel Göransson
  Jona Haggärde
  Ludvig Melkstam
  Matteus Melkstam
  Mustafa Azimi
  Sharif Rahimi
  Simon Larsson
  Yosof Ismail
 • Mixed Lila
  Måndag 17.00-18.00
  Tränare: Carl Petersson
  Onsdag 16.30-18.00
  Tränare: Jacob Eriksen
  Deltagare:
  Aston Åhlgren
  Elias Håkansson
  Erik Strömberg
  Erik Bergqvist
  Felix Glittvik
  Hugo Karmholt
  Linus Viveland
  Lisa Mjörnell
  Lucas Klintefelt
  Oscar Cassel
  Wilma Fornstedt
 • Mixed Svart
  Måndag 17.00-18.00
  Tränare: Malin Bergholm
  Onsdag 18.00-19.30
  Tränare: Malin Bergholm
  Deltagare:
  Anton Kowar
  Ella Söderbergh
  Maximilian Svensson
  Noah Grankvist
  Olle Strömberg
  Samuel Grankvist
  Theodor Sigström
  William Welander

Grupper dam

 • Flickor Gul
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Elisa Roych
  Torsdag 17.00-18.00
  Tränare: Olivia Lundbäck
  Deltagare:
  Alma Willford
  Ellen Norlin
  Elsa Björkqvist
  Julia Wickström
  Klara Dahlström
  Linnea Linde
  Linnea Wejdin
  Maja Söderberg
  Nina Printzén
  Selma Cans Ewing
  Selma Tankovic
  Soliana Araya
 • Flickor Blå
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Emma Westerlund
  Torsdag 17.00-18.00
  Tränare: Alexander Annerstedt
  Deltagare:
  Alva Olsson
  Amanda Bengtsson
  Ebba Törnell
  Emili Koseska
  Heidi Aghed
  Märta Thoren Heijer
  Minou Eslami Gunnarsson
  Olivia Barrington
  Siri Johannessen
  Tuva Jannert
 • Flickor Rosa
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Stina Törnqvist
  Torsdag 17.00-18.00
  Tränare: Selma Robinson
  Deltagare:
  Alice Lundgren
  Heidrun Snorradottir
  Li Holma
  Lily Törngren
  Martina Vera
  Mila Raicevic
  Moa Almén-Hårenberg
  Nellie Rydh
  Rebecca Johansson
 • Flickor Röd
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Emilia Hermansson
  Torsdag 17.00-18.00
  Tränare: Emilia Hermansson
  Deltagare:
  Cornelia Serneke Wolmebrant
  Ella Söderbergh
  Ellie Björk
  Emma Östberg
  Ida Näslund
  Lina Karmholt
  Nicole Tiourine
  Signe Engström
  Stina Bernbratt
  Tilda Lundén
 • Kidsvolley Mixed
  Måndag 17.00-18.00
  Tränare: Emilia Hermansson
  Onsdag 17.00-18.00
  Tränare: Bahrija Becovic
  Deltagare:
  Alicia Friberg
  Love Sigström
  Lovisa Hermansson
  Oliver Mårdbrink
  Ronja Kylen
  Svea Fornstedt
  Vera Persson
  Vidar Hagstig

Priser och förmåner

Juniorträning kostar 900 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 10 maj. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Juniormedlemsavgiften är 200 kr och gäller hela året ut.

Juniorer som tränar med GBC under terminen spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00.

Nyhet! Från och med i år kan du anmäla dig till Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Gymbidrag (för dig som är 16 år eller äldre) 
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”) eller fyller i Autogiroanmälan för Medlemskap. Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet).

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av januari och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna januari till och med april. Notera att det kommer att ske två dragningar i januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Vill du betala medlemskapet via autogiro fyller du i formuläret som ligger under medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.


OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 19/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd