Boka bana
Bli medlem

Juniorträning HT19 (10 v)

Anmälan stängd

Junior är man upp till och med det år man fyller 20 (född -99 och senare). Alla som har anmält sig kommer att delas in i olika grupper baserat på ålder och nivå (Läs mer nedan om de olika spelsätten i olika åldrar). Om du är ny medlem ange tidigare idrottserfarenheter som t.ex. volleyboll, samt kompisönskemål kortfattat i kommentarsfältet. Detta är en extra anmälan till höstens träningar som gäller för 10 veckor (normalt är höstens träningar 15 veckor lång). Om det blir tillräckligt många anmälda kommer vi att skapa nya grupper och annars kommer vi att försöka fylla på i befintliga grupper. Sista anmälan 7/10.

Upplägg
Grupperna tränar i 10 veckor, 14/10 – 19/12.

OBS! I denna specialanmälan för 10 veckor anmäler man sig enbart till ”Juniorträning HT (10 v)”, men i anmälan måste man ange vilka dagar man vill träna. Nedan ser ni träningstiderna och vad som gäller de olika dagarna. Måndag/Onsdag är till för mindre barn (upp till 12 år) och Tisdag/Torsdag är till för äldre barn 13 år och uppåt.

Träningstider
Mixade grupper (Kidsvolley och Minior, upp till ca. 12 år)
Måndag 17.00-18.00 (Minior och Kidsvolley)
Onsdag 16.30-18.00 (Minior)/16.30-17.30 (Kidsvolley)

Flick- och pojkgrupper (Minor och Junior, från ca. 13 år)
Tisdag 16.30-18.00
Torsdag 17.00-18.00

Information om våra juniorgrupper
Barn upp till och med 12 år tränar i huvudsak i mixade grupper och ungdomar från 13 år och uppåt tränar i huvudsak flick- och pojkgrupper (undantag förekommer beroende på antal anmälda barn och ungdomar). Barn som tränat länge kan även komma att placeras i flick- och pojkgrupper. Eftersom barn och ungdomar utvecklas olika fort och det är svårt att veta nivån på nya flickor och pojkar kommer juniorgrupperna att vara något flytande under terminens gång. Detta innebär att vi kan komma att flytta personer mellan grupperna för att göra de så bra och jämna som möjligt.

För juniorer upp till 15 år ingår också föräldrars delaktighet i klubbens verksamhet som en nyckel för att kunna samordna roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och unga. En förutsättning för att våra aktiviteter ska fungera är att samtliga föräldrar till dessa juniorer hjälper till vid något evenemang per termin, för att inte enstaka föräldrar ska göra allt. Mer information om föräldrarnas roll kommer att delges på ett föräldramöte i början av terminen.

Som junior i åldern 10-20 ingår det att man ställer upp som funktionär på de elittävlingar, både nationella och internationella, klubben arrangerar under det kommande året. Mer information kommer om detta när det blir aktuellt.

Kidsvolley (2010-2013)
Våra utövare 6-9 år gamla, eller något äldre nybörjare, tränar Kidsvolley. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i beachvolley samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela. Kidsvolley handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Det finns tre nivåer i Kidsvolley: Level 1, Level 2 och Level 3. I de olika stegen är det kunskaper mer än ålder som styr. I början spelar barnen på Level 1, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid med lite mer att tänka på i spelet.

Läs mer om Kidsvolley på förbundets hemsida:
http://www.volleyboll.se/barnungdom/Spelformer/Kidsvolley/

Minior (2006-2009)
Våra utövare 10-13 år gamla, eller något äldre nybörjare, går under begreppet Miniorbeachvolley. Från början spelar man mixat på en mindre plan och det är tillåtet att fånga bollen. Allteftersom man ökar i nivå så liknar spelet mer och mer traditionell beachvolley.

Läs mer om Minorbeachvolley på förbundets hemsida:
http://www.volleyboll.se/barnungdom/Spelformer/Miniorbeachvolley/

Junior (1999-2005)
Från 14 år tränar våra juniorer traditionell beachvolley.

Priser och förmåner

Juniorträning kostar 300/450 kr för 1/1,5-timmes träningspass per vecka. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Juniormedlemsavgiften per år är 200 kr (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller 2019.

Juniorer som tränar med GBC under terminen spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00. Prata med receptionen vid ankomst och fråga vilken bana ni kan använda.

Evenemangshjälp
Som junior i åldern 10-20 ingår det att man ställer upp som funktionär på de elittävlingar, både nationella och internationella, som klubben arrangerar under det kommande året. Mer information kommer om detta när det blir aktuellt.

Gymbidrag (för dig som är 16 år eller äldre) 
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen. Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet).

OBS! I denna specialanmälan för 10 veckor anmäler man sig enbart till ”Juniorträning HT (10 v)”, men i anmälan måste man ange vilka dagar man vill träna. Måndag/Onsdag är till för mindre barn (upp till 12 år) och Tisdag/Torsdag är till för äldre barn 13 år och uppåt.

Betalning
Denna anmälan ligger på noll kr i grunden eftersom vi inte vet vilka dagar som kommer att bli av än. När ni fått plats i en grupp kommer vi sedan att fakturera avgiften till den mejladress som ni registrerat på barnets konto i vårt system. Viktigt att ni anger vilka dagar barnet vill träna i anmälan.


Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd