Boka bana
Bli medlem

Juniorträning HT17

Anmälan stängd

Junior är man upp till och med det år man fyller 20 (född -97 och senare). Alla juniorer från 6-20 år som inte söker till Utmanargrupp Junior ska anmäla sig här. Alla som anmält sig kommer att delas in i olika grupper utefter ålder och nivå (Kidsvolley 6-9 år, se nedan). Ange tidigare idrottserfarenheter som t.ex. volleyboll, kompisönskemål med mera i anmälan så tar vi hänsyn till det i gruppindelningen. Sista anmälningsdag är 25/8.

Juniorgrupperna kommer vara något flytande under terminens gång. Detta eftersom barn och ungdomar utvecklas olika fort och det är svårt att veta nivån på nya tjejer och killar i förväg. Detta innebär att vi kan komma att flytta upp och ner personer för att göra grupperna så jämna som möjligt.

För juniorer upp till 15 år ingår också föräldrars delaktighet i klubbens verksamhet som en nyckel för att kunna samordna roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och unga. Mer information om föräldrarnas roll kommer att delges på ett föräldramöte i början av terminen. Preliminärt önskemål är engagemang vid något event per termin eller i en arrangemangsgrupp som planeras.

Kidsvolley (2008-2011)
Våra yngsta utövare 6-9 år gamla, eller något äldre nybörjare, tränar Kidsvolley som är första insteget i beachvolley i Sverige. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i beachvolley samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela. Kidsvolley handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Det finns tre nivåer i Kidsvolley: Level 0, Level 1 och Level 2. I de olika stegen är det kunskaper mer än ålder som styr. I början spelar barnen på Level 0, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid med lite mer att tänka på i spelet.

Läs mer om Kidsvolley på förbundets hemsida:

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/barnungdom/Spelformer/Kidsvolley/


Upplägg

Grupperna tränar i 15 veckor med start 4/9 för killgrupperna och 5/9 för tjejgrupperna. Sista träningen för terminen är 13/12 för killarna och 14/12 för tjejerna.

OBS! Flickgrupper justerade. Se nedan för uppdaterade grupper och tider.

Grupper

Grupper herr

 • Pojkar Grön
  Måndagar 17.00-18.00
  Onsdagar 16.30-18.00
  Deltagare:
  Caesar Funnemark
  Elias Håkansson
  Felix Glittvik
  Jason Thorin
  Olle Strömberg
  Lucas Klintefelt
  Theodor Sigström
  William Welander
  William Hagman
 • Pojkar Gul
  Måndagar 17.00-18.00
  Onsdagar 16.30-18.00
  Deltagare:
  Alexander Flisak
  Daniel Göransson
  Elias Nordh
  Gunnar Klint
  Jona Haggärde
  Ludvig Melkstam
  Matteus Melkstam
  Mattias Nordberg
  Simon Larsson
 • Kidsvolley Mixed
  Tisdag 16.30-17.30
  Torsdag 17-00-18.00
  Deltagare:
  Ana Mijailovic
  Hugo Karmholt
  Julia Markusson
  Lily Törngren
  Linus Viveland
  Mila Raicevic
  Natasa Mijailovic
  Svea Fornstedt
  Vidar Hagstig

Grupper dam

 • Flickor Turkos
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Bosse Thorén
  Torsdag 17-00-18.00
  Tränare: Bosse Thorén
  Deltagare:
  Amanda Bengtsson
  Andrea Garovic
  Cornelia Serneke Wolmebrant
  Ebba Törnell
  Emili Koseska
  Emma Östberg
  Lina Karmholt
  Linnéa Sandberg
  Märta Thoren Heijer
  Nicole Tiourine
  Stina Bernbratt
 • Flickor Orange
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Christina Persson
  Torsdag 17-00-18.00
  Tränare: Emilia Hermansson
  Deltagare:
  Alice Lundgren
  Alva Bengtsson
  Angelika Andersson
  Lisa Mjörnell
  Louise Hagman
  Moa Almén-Hårenberg
  Rebecca Johansson
  Wilma Fornstedt
 • Flickor Grön
  Tisdag 18.00-19.30
  Tränare: Bosse Thorén
  Torsdag 17-00-18.00
  Tränare: Ella Näslund
  Deltagare:
  Clara Lundqvist
  Darya Sultani
  Disa Rokka
  Emilia Abrahamsson
  Frida Von Krusenstjerna
  Ida Näslund
  Louise Karlsson
  Signe Engström
  Sofia Roych
  Tilda Toor
 • Flickor Gul
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Alice Bogdanov
  Torsdag 17-00-18.00
  Tränare: Rasmus Boström
  Deltagare:
  Alva Olsson
  Heidi Aghed
  Minou Eslami Gunnarsson
  Nova Vinqvist
  Olivia Barrington
  Regina Pernholm
  Sakina Hashimi
  Siri Johannessen
  Sokainah Hashimi
  Tuva Jannert
  Valentina Pernholm
 • Flickor Lila
  Tisdag 16.30-18.00
  Tränare: Elisa Roych
  Torsdag 17-00-18.00
  Tränare: Isak Cameron
  Deltagare:
  Alma Willford
  Anna Johansson
  Ella Uusvoog
  Elsa Björkqvist
  Emma Pettersson
  Klara Dahlström
  Linnea Linde
  Linnea Wejdin
  Maja Söderberg
  Nina Printzén
  Selma Cans Ewing
  Tilda Lundén
 • Flickor Röd
  Tisdag 18.00-19.30
  Tränare: Isak Cameron
  Torsdag 17-00-18.00
  Tränare: Rebecka Dahlgren
  Deltagare:
  Alice Rapp
  Alice Klintefelt
  Elin Strömberg
  Elina Lidman
  Ella Söderbergh
  Ellie Björk
  Hedvig Eliasson
  Izabella Thomsen
  Stella Funnemark
  Tyra Randby

Upplägg

Preliminärt Schema
Det finns inga spikade tider för en specifik åldersgrupp, eftersom vi inte vet hur många i varje åldersgrupp som kommer att anmäla sig. De yngre och då framförallt yngre nybörjare tränar de tidigare tiderna och de äldre och framförallt de som tränat några terminer tidigare tränar de senare tiderna. De spikade träningstiderna för respektive grupp publiceras under flikarna ”Grupper Dam” och ”Grupper Herr” så fort grupperna är klara.

Kidsvolley (tjejer & killar) – Tisdagar och Torsdagar
KillarMåndagar och Onsdagar
Tjejer – Tisdagar och Torsdagar

Priser och förmåner

Juniorträning kostar 750 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 100 kr i Juniormedlemsavgift. Juniormedlemskapet gäller året ut.

Juniorer som tränar med GBC under terminen spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00.

Gymbidrag (för dig som är 16 år eller äldre) 
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen (välj ”medlemskap” i menyn uppe till vänster och sedan anläggning – Göteborg Beachvolley Club). Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Mina Sidor när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av september och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november. Notera att det kommer att ske två dragningar i september månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med under ”övrigt” i formuläret.


OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd