Boka bana
Bli medlem

Höstlovsläger Junior HT22

Anmälan stängd

För att få lite extra träning under höstlovet anordnar vi ett höstlovsläger för juniorer. Under fyra dagar får du tränarledda pass och lunch på Beach Center.

Denna träning riktar sig till juniorer, främst födda 2002 till 2011, som har erfarenhet av beachvolley eller volleyboll. Är du nybörjare som vill testa på beachvolley så rekommenderar vi istället Höstlovs-prova-på.

OBS! Det kommer att bli luckor i schemat innan eller efter lunch så det är viktigt att ungdomarna kan klara sig själva under denna tiden, då vi inte kommer ha en ledare på plats som tar hand om dem.

* Datum: Måndag 31/10- Torsdag 3/11
* Tränarledda pass varje dag
* Ett pass förmiddag, ett pass eftermiddag**
* Lunch varje dag
* Pris GBC-medlem: 800 kr, Ej medlem: 950 kr
* Sista anmälan Onsdag 26/10!

** Tiderna sätts efter sista anmälan. Tiderna kan också variera från dag till dag, beroende på hur många grupper det blir.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till träningslägret måste du ha ett medlemskonto på anmälningssidan.

Skapa medlemskonto
Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett medlemskonto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet). Om du inte har en alternativ mejladress kan du göra så här:

> Ta din egen mejladress och skriv in.
> Innan ”@-tecknet” skriver du +barnets namn
> Sedan fullföljer du adressen med @…
> Ex. info@gbcbeach.com skulle bli: info+pelle@gbcbeach.com
> Alla mejl som skickas till ditt barn kommer då att hamna i din inkorg. OBS! Vissa större företag med egna domäner kan ha e-postregler som gör att detta inte funkar, men de flesta domäner funkar.

Viktigt information inför anmälan:

  • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
  • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
  • Önskar du/ditt barn träna ihop med någon kompis, ange detta när du gör anmälan.

Betalningsmetoder

Det finns fyra betalningsmetoder för träningsavgiften, se nedan.

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Anmälan stängd