Boka bana
Bli medlem

Grundkurs HT15 (5 v)

Anmälan stängd

Vill du lära dig tillräckligt mycket för att briljera bland polarna? Vår Grundkurs vänder sig till dig som vill testa beachvolley som sport. Du får tillsammans med andra nya spelare lära dig grunder, regler och teknik i beachvolley. Du behöver ingen tidigare erfarenhet. Killar och tjejer är i olika grupper.

Upplägg

Grundkursen tränar 5 söndagar, 1,5 timme per gång, med start 22/11 och slut 20/12.

Träningstiderna är preliminärt 12.00-13.30 eller 13.30-15.00. Vilken tid du tränar bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper det kommer att bli. Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Grupperna kommer att innehålla ca 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill spela med någon vän eller flera så ska vi försöka lösa detta.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

Pris
Grundkursen kostar 690 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 200 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Anmälan och betalning
För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under Teckna Medlemskap).

Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 4/11.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort är genomförd.

Hoppas du får en givande träningstermin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

 

Anmälan stängd