Boka bana
Bli medlem

Extraträning Dag VT20

Anmälan stängd

Extraträning Dag är i grunden till för dig som är senior och redan är anmäld till en träningsgrupp men vill ha lite extra träning på dagtid. Eftersom ett dagtidspass inte passar lika många, då många arbetar på dagtid, kommer det att bli färre anmälningar till denna träning och även risk för en större nivåskillnad i anmälningarna. Om en anmälan mot förmodan inte skulle passa ihop med övriga, sätter vi självklart tillbaka pengarna för anmälan.

Sista anmälningsdag är 26/12.

Gruppen tränar 20 veckor, 6/1 – 7/6.

Träningstider och grupp
Eftersom det inte är så många som kan träna på dagtid så har vi inga spikade tider för dessa eventuella träningsgrupper. Dagtidsträningen förutsätter att man är ett gäng på 6-10 personer som har pratat ihop sig om att träna en viss dag/tid (2 h-pass) och att man också har klart med en tränare som kan ta gruppen. När ni anmäler er anger ni därför vilken dag/tid ni vill träna, vilka ni är och vem som ska vara tränare.

 

Grupper

Grupper dam

 • Extraträning Dam Röd
  Fredag 07.00-09.00
  Tränare: Martin Johansson
  Deltagare:
  Anna-Karin Hermansson
  Emilia Weisbjerg
  Emma Ling
  Kristina Blom
  Martina Sansone
  Petra Forsberg
 • Extraträning Dam Grön
  Fredag 07.30-09.30
  Tränare: Finn Alden-Joyce
  Deltagare:
  Ella Simmons
  Ella Näslund
  Josefin Thelander
  Louise Månesköld
  Malin Bergholm
  Tove Wahlén
 • Extraträning Dam Blå
  Fredag 15.00-17.00
  Deltagare:
  Christina Lundberg
  Elina Daremark
  Karin Bubach
  Maria Andersson
  Yvonne Stenberg
  Zandra Gabrielsson

Pris och förmåner

Extraträningen kostar 1500 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer och 200 kr för juniorer. Medlemskapet gäller hela 2020.

Tips! Om du väljer Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 26/12

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

 

Betalningsmetoder
Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Vill du även betala medlemskapet via autogiro (dvs. autodragning varje år) fyller du i detta formulär: Autogiroanmälan Medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdsbidrag
Om du vill betala med friskvårdsbidrag (via appen epassi) är det viktigt att ditt saldo i appen täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Gå in i appen och betala summan för din träningsgrupp till Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center) och skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med en skärmdump på din betalning, vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande. 

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd